Öğretmenler günü kutlandı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün Millet Mekteplerinin Başöğretmenliğini kabul etmesi nedeniyle her yıl 24 Kasım tarihinde kutlanan Öğretmenler Günü tüm yurtta olduğu gibi Çerkezköy’de de kutlandı.

Öğretmenler günü kutlandı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
24 Kasım 2020 Salı 11:13


Pandemi tedbirleri gözetilerek gerçekleştirilen 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk töreni düzenlendi. Törene Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Örenci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ile okul müdürleri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, STK temsilcileri ve öğretmenler katıldı.
   İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin Atatürk Anıtı’na sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız okundu. Daha sonra 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Nurullah Narin Ortaokulu Müdürü Musa Dinç tarafından günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapıldı.
   Cumhuriyet Meydanı’ndaki çelenk töreninin ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve protokol üyeleri, İnci Narin Yerlici İlkokulu bahçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla fidan dikimi etkinliğine katıldı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.