Öğretmenler Günü kutlu olsun

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı belirlendi. Programa göre kutlama, Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilecek

Öğretmenler Günü kutlu olsun
23 Kasım 2015 Pazartesi 07:47

 PROGRAM HALK EĞİTİM MERKEZİ’NDE

24 Kasım Salı günü Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan program saat 14.00’da başlayacak. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapacak.

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLERİNİ ALACAK

Erdoğan’ın konuşmasının ardından öğrenciler 24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili şiirler okuyacaklar ve yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verilecek.

YEMİN TÖRENİ YAPILACAK

Ödül töreninin ardından 2015 yılı içinde emekli olan eğitim çalışanlarına ‘Hizmet Şeref Belgesi’ takdim edilecek. Öğretmenlik mesleğine yeni giren öğretmenlerin yemin töreni ile devam eden program öğretmenler korosunun gösterisiyle son bulacak.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.