Öğretmenler gününde bir araya geldiler

Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Merkezi Okul Aile Birliği tarafından 24 Kasım öğretmenler gününe özel etkinlik düzenlendi. Etkinliğin ardından öğretmenler için hazırlatılan hediyeler kendilerine takdim edildi

Öğretmenler gününde bir araya geldiler
25 Kasım 2015 Çarşamba 16:13

ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADILAR

Okulun yemek salonunda düzenlenen etkinliğe Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz ile eşi Müjgan Karagöz, Çetin Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sevay Çetin, Okul Aile Birliği yönetimi ve öğretmenler katıldı.

GÖREVLERİNDE BAŞARILAR DİLEDİ

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı gerçekleştiren Serkan Karagöz, “Yapmış olduğunuz görevlerde başlarılar diliyorum. Siz hem bu dünya da çalışıyorsunuz hem de özürlü çocuklarımız için öbür dünya için çalışıyorsunuz. Bu benim düşüncem. Ben sadece Allahın bir hayırsever kuluyum gerisi hepsi boş. Eğer arkamıza dönüp baktığımızda gerek çocuklarımızdan gerek Öğretmenlerimizden bir Allah razı olsun lafını alabiliyorsak bizim için en büyük mutluluk budur. Hepinizin öğretmenler gününü kutluyor, görevlerinizde başarılar diliyorum” dedi.

GÜLÜŞÜNÜZ HİÇ SOLMASIN

Serkan Karagöz’ün ardından söz alan Müjgan Karagöz ise, “Bugün sizin gününüz. Aramızda çok yeni arkadaşlarımız var ve tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun. Çok ulvi bir meslek icra ediyorsunuz. Öncelikle hepinizi özel eğitimi seçtiğiniz için tebrik ediyorum. Allah başarılarınızı daim etsin. Hep bir arada olmak için böyle bir etkinlik düzenledik. Bu yüzündeki gülüş hiçbir zaman solmasın” ifadelerini kullandı.

BİZLER İÇİN ÇOK DEĞERLİSİNİZ

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ise yaptığı konuşmada, “Zamanımız el verdiğince tüm öğretmenlerimize ulaşmaya çalıştık. Çok kutsal bir vazife ve önemi bir görev yürütüyorsunuz. Bizleri geleceğe yetiştiren, çocuklarımızın geleceğine yön veren öğretmenlerimizin bu grevlerini çok önemsiyoruz. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor, ebediyete intikal eden öğretmenlerimizi de rahmetle anıyoruz. Türkiye’nin çeşitli coğrafyalarında gerçekten zor şartlarda vazifelerini yerine getiren öğretmenlerimizin durumlarını hissedebiliyoruz. Bizler için çok değerlisiniz. Elimizden geldiğince okullarımıza eğitimimize sahip çıkmaya ve hassas davranmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

HEDİYELERİ VERİLDİ

Yapılan konuşmaların ardından Okul Aile Birliği tarafından hazırlanan hediye paketleri öğretmenlere takdim edilirken, Sevay Çetin de tüm öğretmenlere birer parfüm hediye etti. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da özel olarak öğretmenler için hazırlatılan hediye paketlerini kendilerine takdim etti.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.