Öğretmenler sertifika ile ödüllendirildi

‘Zeka oyunları için uzman öğretmenler’ projesi kapsamında 40 saat zeka oyunları eğitim eğitimine katılarak belge almaya hak kazanan öğretmenlere sertifikaları verildi.

Öğretmenler sertifika ile ödüllendirildi
17 Aralık 2014 Çarşamba 18:36

 KATILIM YOĞUN OLDU

Trakya Kalkınma Ajansı ve Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Zeka oyunları için uzman öğretmenler” projesi kapsamında 40 saat zeka oyunları eğitimine katılarak belge almaya hak kazanan öğretmenlere sertifikaları verildi. Çerkezköy Nurullah Narin Ortaokulu’nda düzenlenen programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Müslüm Hamaz, İrfan Danışmaz ve Abdullah Nair, Okul Müdürü Musa Dinç ile öğretmenler katıldı.

ZEKA OYUNLARI SEMİNERİ VERİLDİ

Temel Eğitim Genel Müdürlüğü’nün 5,6,7,8’inci sınıflara yönelik zeka oyunları öğretim programına 53 öğretmenin katıldığını ifade eden yetkililer, “Trakya Kalkınma Ajansı’nın desteği ile okulumuzda 53 öğretmen arkadaşımızın katılımı ile dört gün süre ile zeka oyunları semineri verilmiştir. Programdaki amaç Zeka Oyunları dersinde öğrencilerin zeka potansiyellerini tanıması ve geliştirmesi, problemler karşısında farklı ve özgün stratejiler geliştirmesi, hızlı ve doğru kararlar vermesi, sistematik bir düşünce yapısı geliştirmesi olduğudur” açıklamasında bulundular.

53 ÖĞRETMENE SEMİNER VERİLDİ

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Trakya Kalkınma Ajansı işbirliğince Nurullah Narin Ortaokulu’nda toplam 53 öğretmene seminer verildiğini belirterek, “Kursa katılan hocalarımıza ve bu çalışmalara katkı sağlayan Trakya Kalkınma Ajansına teşekkür ediyorum. Öğretmenin gelişmesine katkı sağlamak, öğrenciye verimli bir eğitim süreci yaşatmaktır” dedi.

ÖĞRETMENLERE SERTİFİKALARI VERİLDİ

Konuşmaların tamamlanmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Müslüm Hamaz, İrfan Danışmaz ve Abdullah Nair tarafından Zeka Oyunları kursunda başarılı olan öğretmenlere sertifikaları verildi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.