Öğretmenler yemekte bir araya geldi

24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle Özel Gülerçin Koleji kurucusu Sait Bülent Gülerçin tarafından okul öğretmenlerine yönelik Silivri Yelken Restoran’da yemek programı düzenlendi

Öğretmenler yemekte bir araya geldi
25 Kasım 2015 Çarşamba 16:15

KATILIM YOĞUN OLDU

Özel Gülerçin Koleji öğretmenleri 24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla düzenlenen yemek programında bir araya geldi. Özel Gülerçin Koleji kurucusu Sait Bülent Gülerçin tarafından okul öğretmenlerine yönelik Silivri Yelken Restoran’da düzenlenen yemeğe öğretmenlerin yanı sıra Sait Bülent Gülerçin’in eşi Deniz Gülerçin de katıldı.

GELEN SÜRPRİZLERE TEŞEKKÜR ETTİLER

Yemek programı hakkında bilgi veren okul yönetimi, “Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu öncülüğünde değerli velilerimizin, TEMA Vakfı Çanakkale İntepe Hatıra Ormanı’na tüm öğretmenlerimiz adına fidan bağışında bulunmaları öğretmenler gününün en büyük sürprizi oldu. Bu ince ve anlamlı davranışından dolayı Gülerçin Koleji Okul Aile Birliğine ve büyük bir özenle öğretmenlerimiz için kendi elleriyle öğretmenler günü pastasını yapan değerli velimiz İlknur Akbulut’a, ayrıca gün boyu okulumuza gelen çiçekler, pastalar, tebrikler için değerli velilerimize ve öğretmenlerimizi unutmayıp çeşitli hediyeler gönderen Çerkezköy Belediye Başkanı Sayın Vahap Akay’a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” denildi.

ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADILAR

Açıklamanın sonunda ise, “Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Yeni Nesil Sizlerin Eseri Olacak’ diyerek emanet ettiği, istikbalimizin teminatı çocuklarımızı hayata hazırlayan geleceğimizin mimarı, saygının ve övgülerin en büyüğünü hak eden tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun” ifadeleri kullanıldı.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.