Öğretmenlerimize şükran duygularımı ifade etmek istiyorum

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, 24 kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Öğretmenlerimize şükran duygularımı ifade etmek istiyorum
23 Kasım 2017 Perşembe 15:50

ÖĞRETMENLİK MADDİ KARŞILIKLA ÖLÇÜLEMEYECEK KADAR DEĞERLİ, SAYGIN BİR MESLEKTİR
“Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Başöğretmenliği kabul ettiği ve ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ olarak kutlanan bu günde, tüm eğitim çalışanlarımızın Öğretmenler Gününü kutluyorum.
Geleceğimizin teminatı ve en değerli varlığımız olan çocuklarımızın çağın gerektirdiği bilgi ve becerilere sahip olmaları, millî kültür ve tarihimize bağlı, evrensel değerlere açık, aklı hür, vicdanı hür kişiler olarak yetişmeleri için bin bir fedakârlıkla çalışan, gayret sarf eden öğretmenlerimize şükran duygularımı ifade etmek istiyorum.
Dünyadaki en onurlu mesleklerin başında olan öğretmenlik; emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli, saygın bir meslektir. İdealini ve heyecanını daima taze tutan kendini her zaman yenileyen siz değerli öğretmenlerimizin sayesinde ülkemiz, her alanda kalkınmış ve gelişmiş bir dünya devleti haline gelecektir.
Bu duygu ve düşüncelerle; Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, aramızdan ayrılan ve görevi başındayken şehit olan bütün öğretmenlerimizi ve eğitimcilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm eğitim çalışanlarımıza ve emekli olmuş öğretmenlerimize bundan sonraki yaşamlarında sağlık ve mutluluklar diliyorum.”
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.