Öğretmenlerimizin önemi yadsınamaz

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Öğretmenlerimizin önemi yadsınamaz
23 Kasım 2017 Perşembe 16:22

DÜNYANIN EN KUTSAL VE EN ESKİ MESLEKLERİNDEN
“Bir toplum eğitimcisine ne kadar değer verirse, geleceğine de o derece güvenle bakar. Bu nedenle eğitime destek, her zaman öncelikli hedeflerimiz arasında olmuştur ve olacaktır.
Dünyanın en kutsal ve en eski mesleklerinden olan öğretmenlik, tarih boyunca önemini korumuş, her zaman bilginin üretilmesi, geliştirilmesi ve gelecek kuşaklara aktarılması sürecinde en önemli role sahip olmuştur. Öğretmenlerimiz bugün de değişimin, gelişimin, yenilenmenin ve daha ileri hedeflere doğru yürümenin rehberi durumundadır.
Güçlü ve Büyük Türkiye’yi muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarmak için durmadan hep birlikte çalışacağız. Sürekli ilerleyen, gelişen ve uluslararası alanda giderek daha fazla söz sahibi olan ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşması için eğitimin, öğretimin ve öğretmenlerimizin önemi yadsınamaz.
Bu duygu ve düşüncelerle, Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, görev şehidi olan ve ebediyete intikal etmiş olan öğretmenlerimizi şükran ve rahmetle anıyor, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip, en zor şartlarda bile ülkemizin her köşesine ulaşarak yeni nesillere ışık tutan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutluyor, tüm eğitim camiamıza başarı, sağlık ve mutluluklar diliyorum.”
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.