Okul Aile Birliğinden yardım yemeği

Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji Okul Aile Birliği, Mevlana İlk ve Ortaokulu’na katkı amacıyla gece düzenledi

Okul Aile Birliğinden yardım yemeği
24 Şubat 2015 Salı 19:55

 YARDIM YEMEĞİ DÜZENLENDİ

 

20 Şubat 2015 Cuma akşamı saat 19.00’da Gabralı Otel’de düzenlenen geceye Okul Müdürü Süleyman Sezgin, Okul Aile Birliği Başkanı Filiz Eroğlu, okul öğretmenleri, veliler ve çok sayıda davetli katıldı.

 

BİLİŞİM MALZEMELERİ ALINACAK

 

Açılış konuşmasını yapan Okul Aile Birliği Başkanı Filiz Eroğlu, bu yemekten elde edilecek gelirle Mevlana İlk ve Ortaokulu’na bilişim malzemeleri alınacağını söyledi. Filiz Eroğlu, gecenin düzenlenmesine katkı sağlayan kurum ve kişilere, ayrıca yemeğe katılarak destek olan herkese teşekkür etti. Özel Çerkezköy Gülerçin Koleji Müdürü Süleyman Sezgin de “Okul Aile Birliği yönetimi sosyal durumu iyi olmayan öğrenciler için bir gece düzenlemeye karar verdi. Bütün okullardaki ihtiyaç sahiplerine yetişemeyiz ama bu tip yardımlarla bir okulu, bir öğrenciyi bile sevindirebilirsek bundan mutlu oluruz” dedi. Sezgin, okul aile birliğine ve tüm velilere katılımları ve destekleri için teşekkür etti.

HEDİYE DAĞITILDI

Konuşmaların ardından gecenin düzenlenmesinde katkı sağlayan firmalara teşekkür belgesi verilirken, yapılan çekilişle de katılımcılara çeyizlik eşyalardan, süs eşyalarına, takıdan giyime, nevresim takımından küçük mutfak eşyalarına pek çok hediye dağıtıldı. Oscar Bilgisayar tarafından hediye edilen tablet de Mevlana İlk ve Ortaokulu’na bağışlandı. Çekilişin ardından canlı müzik eşliğinde tüm katılımcılar gecenin ilerleyen saatlerine kadar doyasıya eğlendiler.  

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.