Okul kıyafeti demek güvenlik demek

Trakya Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Derneği’nin Kapaklı İlçe kahvaltısı Parıltım Restaurant’ta gerçekleşti

Okul kıyafeti demek güvenlik demek
27 Kasım 2015 Cuma 16:39

PARILTIM RESTAURANT’TA GERÇEKLEŞTİ

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü (ÇOSB) sınırları içerisinde bulunan Parıltım Restaurant’ta düzenlenen kahvaltıya Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdür Tahsin Nalbant, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sait Beydoğan, Trakya Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Derneği Başkanı Yaşar Yılmaz, Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri, Kapaklı’da eğitim veren okul idareci ve öğretmenleri ile okul aile birliği başkanları katıldı.

DERNEK BAŞKANI YILMAZ TEŞEKKÜR ETTİ

Kahvaltı programının açılış konuşmasını yapan Trakya Okul Kıyafetleri Üreticileri ve Satıcıları Derneği Başkanı Yaşar Yılmaz, katılımcılara geldikleri için teşekkür ederek, “Önceden bu tür organizasyonları toplu halde yapardık. Şimdi ise ilçelerde ayrı ayrı yapabiliyoruz. Şartların bu denli iyileşmesinde katkısı olan herkese, başta Kapaklı Kaymakamı Sayın Mehmet Ali Gürbüz olmak üzere teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

“EĞİTİMİ DAHA İLERİ SEVİYELERE TAŞIYACAĞIZ”

Yılmaz’ın ardından kısa bir konuşma yapan Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, “Normalde bu programımız 24 Kasım’da olacaktı. Ancak gerek o günün Öğretmenler Günü olması nedeniyle yoğun olmamız, gerekse o günün ardından TEOG sınavlarının oluşundan dolayı bugün toplanabildik. Benim hesaplarıma göre bu salonun tamamen dolması gerekiyordu ama yoğunluktan dolayı gelemeyenler var. Ben yine de katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. İnşallah hep birlikte eğitimi daha ileri seviyelere taşıyacağız. Birlik ve beraberlik içinde hareket edersek yapamayacağımız şey yok.” diye konuştu.

“ÜNİFORMALAR ART NİYETLİ İNSANLARDAN KORUYOR”

Programda son olarak Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz bir konuşma gerçekleştirdi. Katılımcıları selamlayarak sözlerine başlayan Kaymakam Gürbüz, “Öncelikle hepinize hoş geldiniz diyorum. Benim için okul kıyafeti demek, güvenlik demek. Çocuklarımızın üzerlerindeki üniformalar onları art niyetli insanlardan koruyor. Üzerinde okul üniforması bulunan bir öğrenciye zarar vermek isteyen biri karşısında o okulun yönetimini, Milli Eğitim Müdürlüğümüzü, dolayısıyla hepimizi bulacağını biliyor.” ifadelerini kullandı.

“ÜNİFORMA TERCİHİNİ OKULLARIMIZA BIRAKTIK”

Konuşmalarına devam eden Kaymakam Gürbüz, “Üniforma giyimini okullarımıza bıraktık. Okullarımız da velilerle yapılan görüşmeler sonucu aldıkları kararlarla üniforma giymeyi tercih ettiler.” dedi.

“OKULLA İLGİLİPROJELERİNİZDE DAİMA YANINIZDAYIZ”

Kaymakam Gürbüz son olarak, “Bizler okul kıyafeti konusunda öğrencilerimize elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyoruz. İdarecilerimiz öğretmenlerimizle irtibata geçerek ihtiyaç sahibi öğrencilerimizi Milli Eğitim Müdürlüğümüz aracılığıyla bizlere bildiriyorlar. Bizler de Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızla birlikte yardımlarımızı yapıyoruz. Okullarla ilgili projelerinizde de yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim.” diye konuştu.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.