Okul kıyafetleri 100 ile 130 lira arasında değişiyor

Okulların açılmasına kısa bir süre kala okul giysileri satışı da hareketlenmeye başladı. Nazar Giyim sahibi Salih Öngün “Okul kıyafetlerinde fiyatlarımız üç senedir aynı olmakla birlikte kendi imalatımızdır” dedi

Okul kıyafetleri 100 ile 130 lira arasında değişiyor
22 Ağustos 2014 Cuma 07:30

Yeni eğitim ve öğretim sezonu yaklaşırken, okul kıyafetleri de mağaza vitrinlerindeki yerlerini almaya başladı. Şu günlerde okul kayıtlarını yaptıran öğrenciler, bir taraftan da yeni kıyafetlerini almak için mağazaları dolaşmaya başladı
100 İLE 130 LİRA ARASINDA DEĞİŞİYOR
Okul kayıtları bir yandan devam ederken ailelerde öğrencilerinin eksiklerini tamamlamak için çaba gösteriyor. Okul kıyafetleri satışlarının iyi gittiğini belirten Nazar Giyim sahibi Salih Öngün ise İlçede bulunan ilkokul, ortaokul ve lise kıyafetlerinin fiyatlarının kız ve erkek takım olarak 100 ile 130 lira arasında değiştiğini ifade etti.
TÜM OKUL KIYAFETLERİ BULUNUYOR
Nazar Giyim sahibi Salih Öngün “Okul sezonunun açılmasına az bir sürenin kalmasıyla birlikte bizim de işlerimiz açıldı. Şuanda satışlar tüm hızıyla sürüyor. Okulların açılmasına az bir süre kaldı. Bundan sonra satışlarımızın biraz daha artacağını düşünüyoruz. Mağazamızda bütün okulların kıyafetleri bulunuyor” dedi.
KENDİ ÜRETTİĞİMİZ KIYAFETLERİ SATIYORUZ
Mağaza olarak tüm kıyafetlere kendi damgalarını vurduklarını ve kıyafetlerde kalitenin yüksek oranda olduğunu belirten Salih Öngün “Okul deyince akla gelecek yer Nazar Giyim’dir. Burada Nazar Giyim kalitesinde ve kendi ürettiğimiz kıyafetleri satıyoruz. Öteki arkadaşlara başarılar diliyorum ama bu yıl yine herkesten farklıyız” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.