Okul kıyafetlerinde fiyatlar son 5 yıldır aynı

Türkiye Okul Kıyafetleri Üretici ve Satıcıları Konfederasyonu Genel Sekreteri ve Yaşar Giyim'in sahibi Yaşar Yılmaz 2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılı için öğrenci kıyafetleri fiyatları hakkında bilgiler verirken "Okul kıyafeti satan konfederasyona üye Vize Giyim, Yaşar Giyim, Egem Giyim, Hasır Giyim olmak üzere 4 tane mağazamız var. Mağazalarımızdan alınan okul kıyafetlerinde her hangi bir bozukluk çıkar ise bunu Konfederasyonumuz ücretsiz olarak karşılıyor" ifadelerini kullandı

Okul kıyafetlerinde fiyatlar son 5 yıldır aynı
26 Ağustos 2014 Salı 07:54

FİYATLAR SON 5 YILDIR DEĞİŞMEDİ
Türkiye Okul Kıyafetleri Üretici ve Satıcıları Konfederasyonu Genel Sekreteri ve Yaşar Giyim'in sahibi Yaşar Yılmaz Çerkezköy'de üye sayılarının 4 olduğunu belirtirken, okul kıyafetlerinin kalitesi konusunda tüm üyelerin kontrol altında olduğunu belirtti. Türkiye'nin her yerinde okul kıyafet fiyatlarının aynı olduğunu dile getiren Yaşar Yılmaz "Konfederasyonumuza üye tüm mağazalarımızda okul kıyafetleri aynı fiyattan satılıyor ve son 5 yıldır fiyatlarda hiçbir değişme olmamıştır" dedi.
100 İLE 140 LİRA ARASINDA DEĞİŞİYOR
Kalitede iddialı olduklarını belirten Yaşar Yılmaz "Bu sezon ki fiyatlarımızı söylemek gerekirse 1. sınıfa başlayacak olan öğrencilerimizin 100 ile 110 lira arasında, ortaokul öğrencilerimizin 110 ile 120 lira arasında ve lise öğrencilerimizin 120 ile 140 lira arasında kıyafetleri bulunuyor. Okul kıyafetleri kışlık kaban, uzun kol ve kısa kol tshirt, pantolon veya şort etek olmak üzere satışa sunuluyor" ifadelerini kullandı.
AİLE BÜTÇESİNİ SARSMAYACAK FİYATLAR
Satılan tüm ürünlerin arkasında Türkiye Okul Kıyafetleri Üretici ve Satıcıları Konfederasyonu'nun olduğunu dile getiren Yaşar Yılmaz "Bizler %100 üreticiyiz. Sattığımız ürünler karşılığında velilerimizden teşekkür alıyoruz. Bakanlığa konfederasyon adına teşekkür imzası olarak 50 bine yaklaşan imza gönderilmiş. Konfederasyon olarak aile bütçelerini sarsmayacak fiyatlar ile en kaliteli ürünleri satıyoruz" dedi.
ÇOK İLGİ VAR
Okul kıyafetleri satışlarının geçtiğimiz hafta Salı, Çarşamba günleri başladığını ve yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten Yaşar Yılmaz "Velilerimiz okul kıyafetleri kalmayacak diye korkuyorlar. O yüzden çok ilgi oluyor. 9 aylık süreyi 110 liraya karşılıyorlar bunun yanında çanta ve ayakkabı da alınınca fiyat 160-170 arası bir yere çıkıyor. 9 aylık süreç için oldukça makul fiyatlar söz konusu" şeklinde konuştu.
TÜM OKULLARIN KIYAFETLERİ BULUNUYOR
Türkiye Okul Kıyafetleri Üretici ve Satıcıları Konfederasyonu Genel Sekreteri ve Yaşar Giyim'in sahibi Yaşar Yılmaz son olarak, Çerkezköy'de bulunan 4 üye mağaza ile Kapaklı ve Çerkezköy'de bulunan tüm okulların kıyafetlerini sattıklarını belirtti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.