Okul Müdürlerine Operasyon

Milli Eğitim Bakanlığı’nın 4 yıl ve üzerinde görev yapan Okul Müdürlerine yönelik yaptığı puanlama sistemi Çerkezköy’de 7, Kapaklı’da ise 3 okul müdürünü vurdu

Okul Müdürlerine Operasyon
22 Ağustos 2014 Cuma 13:38

Milli Eğitim Bakanlığı’nın 4 yıl ve üzerinde görev yapan Okul Müdürlerine yönelik yaptığı puanlama sistemi Çerkezköy’de 7, Kapaklı’da ise 3 okul müdürünü görevinden etti. Okul Aile Birliği Başkanı, Öğrenci Meclisi Başkanı, okulun en kıdemli ve en genç öğretmeni, öğretmenler içerisinden seçilen iki öğretmen, ilçe ve İl Milli Eğitim Müdürlerinin yer aldığı komisyonun yaptığı puanlamanın ardından 75 puan altı alan ÇTSO Lisesi Müdürü Mustafa Türk, HFZ Anadolu Lisesi Müdürü İsmail Sayar, 75. Yıl Ortaokulu Müdürü Burhan Açıkgöz, Raif Dinçkök Okul Müdürü Mervan Yıldız, Fevzipaşa İlkokulu Müdürü Musa Dinç, Nurullah Narin Okulu Müdürü Yılmaz Kırmızıgül ile Cumhuriyet Okul Müdürü Nurettin Oylum’un müdürlük görevleri düşmüş oldu.

İLÇE VE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLERİ ETKİLİ OLDU

Puanlamada İlçe ve İl Milli Eğitim Müdürlerinin verdiği oylar puanlamanın %60’ını oluştururken, diğerlerinin verdiği oylar ise %40’ını oluşturdu. Üstü daha önce çizilen okul müdürlerine 45 ile 65 arasında puanlar verilirken, görevi sonlanacak olan okul müdürleri yerine iktidara yakın sendikadan atamaların yapılacağı iddia ediliyor.

KAPAKLI’DA 3 MÜDÜR GİTTİ

Aynı yönetmelik kapsamında değerlendirmeye tabi tutulan Kapaklı Gazi Müdürü Murat Öz, İrfan-Fatma Mandalı Okulu Müdürü Ayşe Durgut ile Sanayiciler Okul Müdürü Ahmet Öner'in okul müdürlükleri sona erdi. Görevden alınan yöneticiler bulundukları okulda yöneticilik yapamayacak. Dilerlerse başka okullara açık pozisyon için başvuruda bulunacaklar ya da öğretmen olarak hayatlarını sürdürecekler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
TARAFSIZ - 10 yıl önce
elveda koltuk......merhaba kürsü
Avatar
DEMEK ÖYLEYMİŞ EMİ - 10 yıl önce
kizilpinar gabrali özel idare başaridan başariya koşuyor.75 nurullah cumhuriyet fevzipaş anadolu lisesi başariiz vay be dostum 90lar aklima geldi ne fark var aktörler farkli ferhal
Avatar
n.azade durgut - 10 yıl önce
akp ye verdığımız oylar haram olsun ölelimde görelim haksızlığın hesabını