Okul tanıtım günü düzenlendi ​

Kapaklı’daki ortaokul öğrencilerine Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tanıtım günü düzenlendi

Okul tanıtım günü düzenlendi ​
16 Mayıs 2019 Perşembe 11:44

ÖZEL ÇOSB MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
Kampüs alanı, her biri kendi alanında deneyimli kadrosu, son teknolojiyle donatılmış atölyeleri ve laboratuvarlarıyla göz dolduran Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kapaklı’daki çeşitli ortaokul öğrencilerine okul tanıtım günü düzenledi. 

BİLGİLENDİRME YAPILDI
Okulun, Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri, Elektrik-Elektronik Teknolojileri, Tekstil Teknolojileri, Makine Teknolojileri ve Kimya Teknolojileri bölümü öğretmenleri, bölüm öğrencileri ve okul rehber öğretmenleri işbirliğiyle gerçekleşen tanıtım gününe Kapaklı Yıldızkent Ortaokulu ile Kapaklı Gazi Ortaokulundan toplamda 410 öğrenci katılım sağladı. Katılım sağlayan öğrencilere bölümler ve okul hakkında bilgilendirme yapıldı. Tanıtım gününe katılan öğretmen ve öğrenciler memnuniyetlerini dile getirdiler.
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.