Okul telaşı başladı

Okulların açılmasına kısa bir süre kala, okul giysileri satışı hareketlenmeye başladı. Okul kıyafetlerinden önlüklerin fiyatı 15-25 YTL arasında değişirken, ilköğretim ikinci kademe ve liselerin kıyafetleri ise 40-100 YTL arasında değişiklik gösteriyor.

Okul telaşı başladı
11 Eylül 2007 Salı 08:16

Ders zilinin çalmasına sayılı günler kaldı. Çerkezköy'de ders başı yapacak öğrenci sayısı 25 binin üzerinde.
Okul kayıtları bir yandan devam ederken ailelerde öğrencilerinin eksiklerini tamamlamak için çaba gösteriyor. Okul kıyafetleri satışlarının iyi gittiğini belirten konfeksiyoncular ise ilköğretim birinci kademe öğrencisinin önlüğünün 15-25 YTL arasında değiştiğini söylerken, ilköğretim ikinci kademe ve lise öğrenicilerinin kıyafet fiyatlarının da 40-100 YTL arasında değiştiğini ifade ettiler.
Satışların iyi gittiğini belirten konfeksiyoncular şunları söylediler;
Güzin Gökçe (NAZAR GİYİM): "Okul sezonunun açılmasıyla birlikte bizim de işlerimiz açıldı. Allah'a şükürler olsun satışlarımız iyi. Okulların açılmasına 1 haftadan az bir süre kaldı. Bundan sonra satışlarımızın biraz daha artacağını düşünüyoruz. Mağazamızda hemen hemen bütün okulların kıyafetleri bulunuyor. İlköğretim birinci kademede öğrencilerinin önlükleri 15-25 YTL arası değişiyor. İlköğretim ikinci kademe ve lise öğrencilerinin kıyafetleri ise 75-100 YTL arasında değişiklik gösteriyor. İlköğretim ikinci kademe ve lise öğrencilerinin kıyafetlerinden kastımız ceket, pantolon, gömlek, kravattan oluşuyor" dedi.
Selim Arıkök (EGEM GİYİM) : "Önümüzdeki hafta okullar açılıyor. Bu nedenler birçok ailede okul teleşı başladı. Satışlarımız gayet iyi gidiyor. Elimizden geldiğince ailelere kolaylık sağlamaya çalışıyoruz. Okul fiyatlarımız geçtiğimiz senelere göre çok büyük bir farklılık göstermiyor. Önlük fiyatlarımız 15-25 YTL arasında değişirken, ilköğretim ikinci kademe ve lise kıyafetlerimiz 40-80 YTL arasında değişiyor. Fiyatlarımız çok pahalı değil. Fakat ailelere şunu belirtmek istiyorum. Ucuz alacağım diye kalitesiz ürünleri almasınlar. Çünkü kalitesiz ürünlerin ömürleri az olur" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.