Okul yararına kermes düzenlendi

Kapaklı İbni Sina İlkokulu Okul Aile Birliği başkanlığı tarafından okul yararına kermes düzenlendi. Düzenlenen kermeste okulun konferans salonunda minik öğrenciler tarafından sergilenen gösteriler büyük beğeni topladı

Okul yararına kermes düzenlendi
29 Mayıs 2015 Cuma 17:10

 İBNİ SİNA İLKOKULUNDA KERMES DÜZENLENDİ

Kapaklı İbni Sina İlkokulunda kermes düzenlendi. Okul Aile birliği tarafından organize edilen kermes Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, MHP Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, İbni Sina Okul Müdürü Murat Bekdaş ve çok sayıda veli katıldı.

BÜYÜK ALKIŞ TOPLADILAR

Kermes açılışı öncesi okul yönetimi tarafından Okulun tanıtım filmi izlettirildi. Tanıtım Filminin ardından okul velilerinin okul hakkındaki duygu ve düşünceleri katılımcılara aktarıldı. Okulun 1’nci ve 3’ncü sınıf öğrencilerinin hazırladığı gösteri davetliler tarafından büyük beğeni toplarken, gösteri sonunda minik öğrenciler protokol ve velilerden büyük alkış topladılar.

AMACIMIZ SEVGİ VE SAYGI AŞILAMAK

Programın devamında kürsüye gelen Okul Müdürü Murat  Bekdaş, “Bugün kermesimizin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm herkese teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize daha eğitim vermek için bize katkıları olan velilerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Bizim tek amacımız sizlerin bize emanet ettiği çocuklarınıza sevgi ve saygıyı aşılamaktır” açıklamasında bulundu.

DESTEK OLANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

İnsanın en değerli varlık olduğunu ifade eden Bekdaş, “İnsanoğlu öldüğü zaman, bütün amellerinin sevabı da sona erer. Şu üç şey bundan müstesnadır: 1- Sadaka-i câriye( devam eden iyilik), 2-istifade edilen ilim, 3- kendisine dua eden hayırlı bir evlat. Biliyoruz ki bir ülke için yapılacak en önemli yatırım çocuklara ve gençlere yapılan yatırımdır. Büyük sabır ve özveri isteyen bu yatırımı, hedefi daima yükselmek olan toplumlar, asla göz ardı etmezler. Çocuklarımıza kaliteli eğitim imkânları sağladığımız sürece dünya sahnesinde söz sahibi olacak ve değer göreceğiz. Bizler sizlerin bizlere emanet ettiği çocuklarınızı doğayı, çevreyi, insanı, ailesini seven, büyüklerine saygılı evlatlar olarak yetiştirme gayreti  ve arzusundayız. Bu bağlamda Desteklerini bizlerden  hiçbir zaman esirgemeyen ve devamlı yanımızda olan Sayın Kaymakamımıza, Okulumuzun ve bahçemizin  fiziki düzeninde , sosyal etkinliklerde, eğitim  olunca hayır demeyen  Belediye Başkanımız Sayın İrfan Mandalı'ya, Eğitim için bağışlarını esirgemeyen  Hayır severlerimize, Okul Aile Birliğimize , öğretmenlerimize , çalışanlarımıza, velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Okul Müdürü Murat Bekdaş konuşmasını tamamlamasının ardından Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz’e ve Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya plaket takdimi yapıldı. Plaket alan isimler ise şu şekilde; Zeynal  Koluaçık, Mikail Karadeniz ( Karadeniz Nalburiye), Sezgin Çankaya (Çankaya Mobilya), Nejmi Ölge (Kapaklı Belediye Park ve Bahçeler Müdürü), Nezahat  Erdoğan (Ak Parti Kadın Kolları Başkanı), Ayhan  Orman (Mondy Tül Fabrikası Müdürü), Seyit  Ahmet Akkuş (Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürü), Ayşegül Ölge (Kapaklı Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü) ve Tuncer Gümüş (Kardeşler Tül Perde). Plaket töreninin ardından kermesin açılış kurdelesi kesildi. 

Haber: Feyza İşcan Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.