Okullarda görev alacak hizmetliler belli oldu

Okullarda çalışacak hizmetliler için kura çekimleri noter huzurunda gerçekleşti

Okullarda görev alacak hizmetliler belli oldu
13 Ekim 2015 Salı 17:14

KURA ÇEKİMLERİ NOTER HUZURUNDA YAPILDI

Okullarda hizmetli olarak görevlendirilmek için İŞKUR Çerkezköy Şubesi’ne başvuru yapan vatandaşların kura çekimleri gerçekleştirildi. Kura çekimleri Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi ve Kapaklı Yıldızkent Ortaokulu’nda noter huzurunda yapıldı.

ÇERKEZKÖY’DE 12 KİŞİ KURAYA KATILMADAN İŞE ALINACAK

Çerkezköy’deki okullarda görev almak için İŞKUR Çerkezköy Şubesi’ne 100 kişi başvuru yaptı. Okullarda tespit edilen 65 kişilik hizmetli alanına 52 kişi Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’nde çekilen kurayla belirlenirken; kalan 12 kişiyi Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü seçecek.

KAPAKLI’DA 44 ASİL 44 YEDEK

Kapaklı Yıldızkent Ortaokulu’nda yapılan kura çekimleri sonucunda ise 44 kişi Kalpaklı’da bulunan okullarda çalışmaya hak kazanırken, 44 kişi de yedek listeye seçildi. Kapaklı İlçesi’nde görev alak için 109 kişi İŞKUR Çerkezköy Şubesi’ne başvuruda bulundu ve 44 asil 44 yedek kişi seçilmesinin ardından 21 kişi ise boşta kaldı.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.