Okumak özgürleştirir

Özel Çerkezköy Uğur Okulları öğrencileri, 53. Kütüphane Haftası kapsamında Atatürk Caddesi üzerindeki park alanında kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi

Okumak özgürleştirir
31 Mart 2017 Cuma 15:05

PARKTA KİTAP OKUDULAR
Kitap ve kütüphaneye ilgiyi arttırmak, okuma alışkanlığı ve okuma kültürü konusunda farkındalık yaratmak amacıyla gerçekleştirilen okuma etkinliği Çerkezköy halkında büyük merak uyandırdı. Çevredekilerin meraklı bakışları eşliğinde kitaplarını okuyan öğrenciler bir yandan da güneşli havanın tadını çıkarttılar.
KÜTÜPHANE HAFTAMIZ KUTLU OLSUN
Özel Çerkezköy Uğur Okulları yöneticileri etkinlikle ilgili yaptıkları açıklamada, “53. Kütüphane Haftası dolayısıyla öğrencilerimizle birlikte gerçekleştirdiğimiz kitap okuma etkinliği ile kitap okuma alışkanlığı konusunda dikkat çekmek istedik. Çevremizdeki insanlara kitap okumanın sadece okul ya da evle sınırlı kalmaması gerektiğini, insanın eğer isterse her yerde kitap okuyabileceğini anlatmaya çalıştık. Kütüphane Haftamız kutlu olsun. Etkinliğimizde yer alan tüm Uğur öğrenci ve öğretmenlerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.