Olayların sorumlusu biz değiliz

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel kendisine ait sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu

Olayların sorumlusu biz değiliz
11 Eylül 2015 Cuma 16:13

Salı günü düzenlenen Şehide saygı teröre lanet yürüyüşünün ardından çıkan olaylara değinen Önsel, “Kanlı terör örgütü tarafından askerimize polisimize yapılanlara karşı demokratik bir şekilde tepkimizi gösterdik. Ancak devamında tamamen provokatörler yüzünden tatsız olaylar yaşanmıştır. 8 Eylül akşamı ve daha sonrasında yaşananlardan kesinlikle Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatları ve Ülkü Ocakları mensupları sorumlu değildir. Milliyetçi Ülkücü hareketin hiçbir ferdinin kolluk kuvvetlerimize mukavemet göstermek, saygısızlık yapmak gibi bir durumu söz konusu olmamıştır, olmayacaktır” dedi

YÜRÜYÜŞ SONRASINDA YAŞANANLARDAN MHP VE ÜLKÜ OCAKLARI SORUMLU DEĞİL

Salı akşamı düzenlenen Şehide saygı Teröre lanet yürüyüşünün ardından MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel açıklamalarda bulundu. Kendisine ait sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Önsel, “8 Eylül Salı günü Çerkezköy belediye meydanında Çerkezköy Ülkü Ocakları'nın öncülüğünde yapılan ‘Şehide Saygı Teröre Lanet’ yürüyüşümüz binlerce duyarlı vatandaşlarımızın katılımıyla çok güzel bir şekilde gerçekleşmiştir. Kanlı terör örgütü tarafından askerimize polisimize yapılanlara karşı demokratik bir şekilde tepkimizi gösterdik. Ancak devamında tamamen provokatörler yüzünden tatsız olaylar yaşanmıştır. 8 Eylül akşamı ve daha sonrasında yaşananlardan kesinlikle Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatları ve Ülkü Ocakları mensupları sorumlu değildir” diye konuştu.

SAHTE ÜLKÜCÜLERE AKILLI OLMALARI YÖNÜNDE UYARILARDA BULUNUYORUZ

Koray Önsel konuşmasının devamında ise, “Milliyetçi Ülkücü hareketin hiçbir ferdinin kolluk kuvvetlerimize mukavemet göstermek, saygısızlık yapmak gibi bir durumu söz konusu olmamıştır, olmayacaktır. Ülkücü ahlaka sahip her dava arkadaşımız da bu bilinçle o gün orada yaşanacaklara mani olmak için orada bulunmaktadır. Ellerinden geldiği kadar da mani olmaya çalışmışlardır.

Bundan sonra yaşanacak hadiselerde de teşkilatımızı ve ocağımızı zan altında bırakmaya çalışacak sahte ülkücülere de akıllı olmaları yönünde uyarıda bulunuyoruz” dedi.

VATANDAŞLARIMIZI İTİDALLİ OLMAYA DAVET EDİYORUZ

Biz birbirimizi iyi biliriz, bizden olmayanları da iyi seçeriz diyerek sözlerine devam eden Önsel, “Devletine milletine hainlik edenlerin, kardeşi kardeşe kırdırmaya çalışanların, dantelli şovmenlerin, askerimize polisimize silah çeken el kaldıran dil uzatanların her zaman karşısında olduk ve yine olacağız. Tekrar belirtmek isteriz ki ilçemizde bu saatten sonra yaşanacak hiçbir kitlesel veya bireysel hareketten teşkilatımız ve ocağımız mesul değildir. Bizim üzerimizden prim yapmak veya kargaşa yaratmak isteyenlere karşı da dava arkadaşlarımızın dikkatli olmasını istiyoruz. Tüm vatandaşlarımızı itidalli olmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.