Ölçü ve tartı aletleri muayeneleri 28 Şubat’ta sona eriyor ​

3516 sayılı Ölçüler ve Ayar Kanunu kapsamında gerçekleştirilen ölçü ve tartı aletlerinin muayene süresi 28 Şubat 2019 tarihinde sona eriyor. Kapaklı esnafının en geç bu tarihe kadar Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ölçü Ayar Memurluğu’na başvurmaları gerekiyor.

Ölçü ve tartı aletleri muayeneleri 28 Şubat’ta sona eriyor ​
07 Şubat 2019 Perşembe 10:42

ZABITA MÜDÜRÜLÜĞÜMÜZE MÜRACAAT ETMELERİ GEREKİYOR
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve kaliteli hizmet alması amacıyla, 3516 sayılı Ölçüler ve Ayar Kanunu gereğince Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri semt pazarlarında Ölçü ve Tartı Aletlerinin denetimlerini yapmaya devam ediyor.” dedi.

DENETİMLER DEVAM EDİYOR
Ölçü ve tartı aleti sahiplerinin 28 Şubat’a kadar damga ve muayene işlemleri için Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ölçü Ayar Memurluğu’na müracaat etmeleri gerektiğini ifade eden Başkan Mandalı, “Vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve kaliteli hizmet alması amacıyla, 3516 sayılı Ölçüler ve Ayar Kanunu gereğince Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri semt pazarlarında Ölçü ve Tartı Aletlerinin denetimlerini yapmaya devam ediyor.” diye konuştu.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.