Ömer Kılınç’tan özür bekliyoruz

Geçtiğimiz günlerde İrmed Hospital’daki çalışma hayatının sona ermesi ile ilgili bir basın toplantısı düzenleyen Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu eski başkanlarından Ömer Kılınç, toplantının bitmesinin ardından gazetemiz sahibi Ali Tamer Avcılar’a aslı astarı olmayan ithamlarda bulunarak, nezaket sınırlarını fazlasıyla aşan söz ve davranışlar sergiledi.

Ömer Kılınç’tan özür bekliyoruz
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
24 Haziran 2022 Cuma 10:44

Toplantının bitmesinin ardından gazetemiz sahibi Ali Tamer Avcılar’ın yanına gelen Ömer Kılınç kısa bir süre sonra, aslı astarı olmayan ithamlarda bulundu.

Konu ile ilgili konuşan Avcılar “Toplantı bittikten sonra Ömer Bey yanımıza gelip oturdu. Sohbete başladık. Kendisiyle kayıt dışı konuşmaya başladık. Birden bire hiddetlenerek ayağa kalktı. Gazetemizin rahmetli eski sahibi Sabri Avcılar’ı kastederek, ‘Ben bunun babasını bilirim’ diyerek, aslı olmayan gerçek dışı ithamlarda bulunarak beni bitmiş toplantıdan kovmaya çalıştı. Kendisine soruyorum, Babamı nasıl bilirdiniz? Babam adam gibi adamdı. Ne söylemeye çalışıyorsunuz? ‘Bunun’ diyerek beni kastediyorsunuz herhalde? Ben de kendine göre mühendislik alanında Lisans ve Yüksek lisans yapmış bir insanım. Sizden eğitim, kültür vs. olarak aşağı kalır bir yanım yok. Ayrıca yaptığınız mesnetsiz ithamlar, benim kaldıracağım türden değil. O yüzden sizden özür bekliyorum. Yaşınıza saygım var. Şahsınıza olan eski saygımın da devam etmesini istiyorsanız, hem benden, hem de temsil ettiğim kurum ve bileşenlerinden özür dileyeceksiniz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.