Onlar bizim minik kahramanlarımız

Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi, 17 Kasım Dünya Prematüre Günü dolayısıyla hastanenin seminer salonunda bir etkinlik düzenledi. Etkinliğe katılan yaklaşık 20 prematüre bebek ve ailesi, günün anısına hazırlanan pastayı kesip ve müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler

Onlar bizim minik kahramanlarımız
17 Kasım 2016 Perşembe 17:32

SEMİNER SALONUNDA DÜZENLENDİ
17 Kasım Dünya Prematüre Günü dolayısıyla Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi’nin seminer salonunda düzenlenen etkinliğe Hastane Müdür Yardımcısı Leyla Alkan, Başhemşire Gülcan Özdemir, Neonatoloji Uzmanı Uzm. Dr. Hülya Halis, Kurumsal İletişim ve Pazarlama Sorumlusu Füsun Özcan, Yenidoğan Yoğum Bakım ekibi ile Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi’nde doğan prematüre bebekler ve ebeveynleri katıldı.
TEŞEKKÜR ETTİ
Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi Neonatoloji Uzmanı Uzm.Dr. Hülya Halis, etkinlik öncesinde kısa bir konuşma yaparak, “Öncelikle katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Bugün 17 Kasım Dünya Prematüre günü. Onlar bizim hayata tutunmaya çalışan minik kahramanlarımız. Zamanından önce doğan ancak hala anne karnındaki sıcaklığa ihtiyaç duyan bebeklerimiz.” dedi.
ERKEN DOĞUM ORANI YÜZDE 10
Dünyada ve Türkiye’de tüm gebeliklerin yüzde 10’unun erken doğumla sonuçlandığını ifade eden Dr. Halis, “Erken doğum sonrasında ciddi sağlık sorunlarıyla karşılaşılıyor. Bu nedenle ‘erken doğanlar yenidoğan hekiminin elindeyse kazanır’ diyoruz. Biz İrmet ailesi olarak ekibimizle bu miniklerin yanındayız. 17 Kasım Dünya Prematüre günü, bu konuda farkındalığı sağlamak için önemli bir gündür. Bizleri kırmayarak etkinliğimize katıldığını için hepinize bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum.” diye konuştu.
PASTA KESİLDİ
Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi Neonatoloji Uzmanı Uzm. Dr. Hülya Halis’in konuşmalarının ardından günün anısına hazırlanan pasta kesildi. Misafirlere çeşitli ikramlarda bulunulurken, katılımcılar müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.