Önsel; ‘MHP tek başına iktidar olacak’

2015 Genel Seçimleri öncesinde Özcan Kardeşler Döner salonundan siyasi partilere motivasyon kahvaltıları devam ediyor. ilk olarak Ak Parti İlçe Teşkilatını ağırlayan Vahit Özcan, önceki günde MHP İlçe teşkilatını konuk etti. Kahvaltı programında konuşan MHP İlçe Başkanı Koray Önsel, “MHP tek başına iktidar olduğu zaman yalan söylemeyen bir başbakan olacak. Vatandaşlarımız güçlü bir ekonomiye sahip olan ve güçlü bir şekilde tüm vatandaşlarına eşit bir şekilde hizmet eden bir devlete sahip olacak. Bugüne kadar komşularımızla ne kadar sorun yaşadıysak, inşallah MHP iktidarında komşularımızla dünyaya entegre olmuş bir Türkiye Cumhuriyetine sahip olacağız” dedi

Önsel; ‘MHP tek başına iktidar olacak’
26 Nisan 2015 Pazar 16:25

ÖZCAN KARDEŞLERDEN MOTİVASYON KAHVALTISI

Özcan Kardeşler Döner Salonu yaklaşan 7 Haziran Genel Seçimleri öncesinde siyasi partileri kahvaltı programında ağırlıyor. Geçtiğimi hafta ilk olarak AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığını konuk eden Vahit Özcan, cumartesi günü de MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatını ağırladı. Vahit Özcan tarafından organize edilen kahvaltı programına MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, MHP Tekirdağ 2.sıra Milletvekili adayı Hakan Özgül ile 5.sıra Milletvekili adayı İsmet Fıçıcı, MHP İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile Kadın Kolları yönetimi katıldı.

MHP ÇİZGİSİ BOZULMAMIŞ TEK PARTİDİR

Kahvaltı programının ardından konuşan MHP İlçe Başkanı Koray Önsel, “Tekirdağ adaylarımız sırasıyla program çerçevesinde ilçemizi ziyaret ediyorlar. Gerek esnaf gerekse kurumları dolaşıyoruz. MHP’nin programlarını ve yapacaklarını vatandaşlarımızla paylaşıyoruz. 3 Mayıs Türkçülük gününde yapılacak olan aday tanıtım toplantısında da genel başkanımızın seçim beyannamemizi açıklamasıyla birlikte de inşallah bundan sonra MHP’nin yapacaklarını net bir şekilde hemşerilerimizle paylaşacağız. MHP diğer siyasi partilerden ayrı olarak çizgisi bozulmamış tek partidir” dedi.

SEÇİMLERİN HAYIRLARA VESİLE OLMASINI TEMENNİ ETTİ

7 Haziran seçimlerinde MHP’yi tek başına iktidara taşıyacaklarını ifade eden Önsel, “MHP tek başına iktidar olduğu zaman yalan söylemeyen bir başbakan olacak. Vatandaşlarımız güçlü bir ekonomiye sahip olan ve güçlü bir şekilde tüm vatandaşlarına eşit bir şekilde hizmet eden bir devlete sahip olacak. Hemşerileriyle ırk, dil, din ayırt etmeden eşit mesafede olan bir hükümete sahip olacak. Bugüne kadar komşularımızla ne kadar sorun yaşadıysak inşallah MHP iktidarında komşularımızla dünyaya entegre olmuş bir Türkiye Cumhuriyetine sahip olacağız. Türk gündemini MHP ile birlikte daha çok hissedeceğiz. Bu seçimlerin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

YÜCE TÜRK MİLLETİNİN DUYGULARI BİR KEZ DAHA ORTAYA ÇIKIYOR

Koray Önsel’in ardından söz alan MHP Tekirdağ 2.sıra Milletvekili adayı Hakan Özgül ise, “MHP’nin seçim beyannamesini takip edin. Yüzüncü yılını yaşadığımız Çanakkale kara savaşlarının kutlandığı bu günde bizler için can veren şehitlerimizi anmadan geçemeyeceğim. Mekanları cennet olsun. Onların sayesinde yaşadığımız bu ülkede bize kurşun sıkanlarla birlikte maalesef yan yana sözüm ona insanlık adı altında beyanatlar veriyoruz. Gerçekten dünyada ki diğer uluslarda bizim gibi mi düşünüyor. Kendisine kurşun sıkanları, vatanını elinden almak isteyenleri böyle bizim gibi mi karşılıyor. Yüce Türk milletinin duyguları bir kez daha ortaya çıkıyor, inşallah yanılmayız ve insanlık duygularımız diğer insanlarında aynı hislerle paylaşmasına sebep olur” ifadelerini kullandı.

BİZLERE İNANIN VE GÜVENİN

Habur’dan gelenleri davul-zurna ile karşılayan bir hükümet olduğunu sözlerine ekleyen Özgül, “Acaba onların sağladığı bu estetikle mi yurt dışından gelen, bize yüzyıl önce vatanımızı bölmek isteyen işgal kuvvetlerine karşı böyle samimiyiz. Bunlarda düşünülmesi gereken önemli hususlardır. Ölen insanlar bizim dedelerimiz ecdadımız bize bu güzel vatanı teslim etti, uyumamak gerekiyor. Maalesef bizi aldatıyorlar. Alttan ülkemizin temellerini kazıyorlar. Bu oyunlara düşmememiz gerekiyor. Sıfır sorunla meydana çıkan başbakan sıfır sorunla devam ettirdiği dış politikasını acaba bundan sonra nasıl devam ettirecek merak ediyorum. 7 Hazirandan sonra MHP bu delaleti bitirecek ve büyük Türk ulusunun hak ettiği noktaya gelmesini sağlayacaktır. Bunun için MHP kadrolarıyla en alt birimden genel başkana kadar hazırdır. Bize inanın ve güvenin” dedi.

BU SON DÖNEMİN ADI SULTANLIK

Son olarak konuşan MHP Tekirdağ 5.sıra Milletvekili adayı İsmet Fıçıcı ise şunları söyledi; “7 Nisan da açılanan aday listelerine müteakip saha çalışmalarına süratle başladık. Şu anda altı tane adayımız sahada her biri farklı ilçe de görevli olmak şartıyla gece gündüz demeden çalışıyoruz. 12 yıldır yaşananlar artık vatandaşında canına tak etmiş. Daha önce cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan her seçim döneminde ustalık, kalfalık ve çıraklık dedi. Ama dikkat ederseniz bu dönemde hiçbir şeyden bahsetmiyor. İsmini ben koyayım, sultanlık. Bu son dönemde adı sultanlık oldu”

GÖMLEK DAR GELİYORSA REJİM YAPSIN

Fıçıcı konuşmasının devamında Cumhurbaşkanı Erdoğan son dönemlerde sürekli gömlek dar geliyor deyip duruyor diyerek, “Bizde yediklerinizden olabilir mi?” diye soruyoruz kendisine. Biraz rejim yaparsa herhalde gömlekte dar gelmez. Başkanlık sistemi ile de Türkiye’nin uçacağını ifade ediyor. 12 yıldır bizlere Türkiye’nin uçtuğunu söylüyorlar ama asıl şimdi uçacağız diyorlar. Demek ki 12 yıldır biz yerimizde sayıyormuşuz ki biz zaten bunu hep söylüyorduk. Ekonomi olarak da dışarıdan alınan borç paralar insanların önüne konulup insanları da borçlandırarak geçici bir refah, lale devri yaşatarak insanlarımızı kıpırdayamaz hale getirdiler. Bu seçimlerin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

MHP 6-0 İLE İKTİDAR OLACAK

Yapılan konuşmaların ardından basın mensuplarının seçimlerde partilerin Milletvekili sayılarının ne yönde olacağı sorusuna İlçe Başkanı Koray Önsel, MHP Tekirdağ Milletvekili adayları Hakan Özgül ile İsmet Fıçıcı, 6-0  yönünde net bir cevap vererek bu durumdan da kimsenin şüphesi olmaması gerektiğini ifade ettiler. Kahvaltı programının ardından MHP heyeti esnaf ziyaretine çıktı.


Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.