Önsel: Onca emek ziyan oldu

MHP Tekirdağ 27. Dönem Milletvekili Adayı Koray Önsel, 24 Haziran Pazar günü gerçekleşen Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’ni değerlendirdi. Önsel, “Üzülerek gördüğüm şu oldu; kendi egolarını ya da şahsi hesaplarını teşkilatının üzerinde tutanların verdiği zarar maalesef onca emeğin ziyan olmasına sebep olmuştur” dedi.

Önsel: Onca emek ziyan oldu
27 Haziran 2018 Çarşamba 10:23

“24 Haziran seçimlerinin sonucunun devletimiz, milletimiz ve Tekirdağ’ımız için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu seçim sürecinde beni yalnız bırakmayan başta ekibimde yer alan Mesut Avcı, Zafer Şengöz olmak üzere eşime, aileme, yiğit İl Başkanım İlker Yücel’e, Çerkezköy ve Kapaklı İlçe Başkanları ve yöneticileri başta olmak üzere İlçe Teşkilatları yöneticilerine, İl yönetim kurulumuzdan kıymetli ağabeylerime ve bana inanan tüm büyüklerime, dostlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Alınan sonuçlara göre Tekirdağ ortalamasının 2 misli üzerinde oyla arkamda dimdik duran Çerkezköy ve Kapaklılı hemşerilerime özellikle teşekkür ediyorum.

HİÇBİR ZAMAN ŞAHSİ HESAP YAPMADIM
MHP Tekirdağ Teşkilatlarında kimseye nasip olmayan bir ilki; ilçe başkanlığı, belediye başkan adaylığı, il başkanlığı ve 1. sıra milletvekili adaylığını 33 yaşında yaşama şerefine ulaştığım için ayrıca onur ve gurur duyduğumu belirtmek istiyorum. Almış olduğum ülkücü ahlak ve terbiye gereği; üstlenmiş olduğum görevlerde hiçbir zaman şahsi hesap yapmadım. Ancak üzülerek gördüğüm şu oldu; kendi egolarını ya da şahsi hesaplarını teşkilatının üzerinde tutanların verdiği zarar maalesef onca emeğin ziyan olmasına sebep olmuştur. Tekirdağ için bundan sonra da elimden geleni yapmaya devam edeceğim.

ÖNCE ÜLKEM VE MİLLETİM, SONRA PARTİM VE BEN.
Allah’a şükürler olsun ki ülke genelinde partimiz MHP kilit parti konumunda kalmaya devam etmiştir ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ilk turda seçilmiştir. MHP sonuna kadar Cumhur İttifakı’nın ve Cumhurbaşkanımızın arkasında durmuştur. Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin dediği gibi bundan sonra bize düşen Cumhur İttifakı’na, Sayın Cumhurbaşkanımıza, devletimize, milli birlik ve beraberliğimize sahip çıkmaktır. Hesap yapanların hesabı bozulmuştur. 2023 lider ülke Türkiye yolunda durmadan çalışacağıma söz veriyorum. Milletvekili seçilen tüm arkadaşlarımı tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şirvan - 6 yıl önce
Duygulandım okurken bravo