Onur Çiçek evi açıldı

Gazi Osman Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi No.95 adresinde önceki gün Onur Uluslararası Çiçekçilik açıldı.

Onur Çiçek evi açıldı
19 Haziran 2008 Perşembe 00:00

Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Habip Bilgin, AKP Çerkezköy İlçe Başkanı Sait Yazı, AKP Kapaklı Belde Başkanı Hamit Oral, AKP Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil'in de hazır bulunduğu açılış törenine çok sayıda davetli katıldı.

TÜM DÜNYA'YA ÇİÇEK

Yüzlerce çiçek çeşidi ve çiçek ile yapılan herşeyin bulunduğu iş yerinden Dünya'nın her yerine Interflora aracılığı ile çiçek gönderildiğini belirten iş yeri sahipleri Hüseyin Demirbağ ve Vahit Gümüştaş, bölge halkına değişik çiçek renkleri ve güleryüz ile hizmet vereceklerini belirttiler. İş yerinin açılış kurdelasını kesen Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Habip Bilgin ise "Çerkezköy'de böyle bir iş yerinin açılmasından dolayı mutluluk duyuyoruz. İnşallah işleri istedikleri gibi gider ve bol kazanç sağlarlar. Allah utandırmasın, hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.