Optimed 12’den gün aldı

Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi’nin 11. yıldönümü, hastanede gerçekleştirilen etkinlikle kutlandı

Optimed 12’den gün aldı
13 Ağustos 2018 Pazartesi 13:36

Hastane kuruluşunun 11. yıldönümü nedeniyle gerçekleşen kutlama etkinliğinde sağlık çalışanları ve hastane personeli gönüllerince eğlenirken; hastanede 5 ve 10’uncu yıllarını dolduranlara plaket takdim edildi.

PASTA KESİLDİ
Etkinlikte günün anlam ve önemine ilişkin konuşmaları Hastane Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan ile Hastane Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan tarafından yapılırken; konuşmaların ardından Hastane Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan, Hastane Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan, hastane ortaklarından Op. Dr. Nevzat Koç, Uzm. Dr. Levent Kor, Hastane Başhemşiresi Sevda Sümbül ile hastane hekimleri ve personeli 11. yıl anısına pasta kestiler.

PLAKET TAKDİM EDİLDİ
Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi’nde 5 ve 10’uncu yıllarını dolduran çalışanlara plaketlerinin takdim edilmesinin ardından, programa katılanlar canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.