OPTİMED çalışanlarına eğitim

Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi çalışanları ‘İMÜ Elektronörofizyoloji Teknisyenliği Eğitimi Sertifika Programı' çerçevesinde düzenlenen eğitimine katıldı

OPTİMED çalışanlarına eğitim
01 Haziran 2011 Çarşamba 00:00

Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi Nöroloji Uzm. Dr. Nurdoğan Yavuz, Teknisyen Medine Bayrak, Uyku ve EEG Laboratuarı Teknisyenleri Elif Yanar ve Esma Fidan 18-24 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Medipol Üniversitesi (İMÜ) öncülüğünde gerçekleştirilen ‘İMÜ Elektronörofizyoloji Teknisyenliği Eğitimi Sertifika Programı çerçevesinde düzenlenen eğitimde kursiyer olarak yer aldı.
ALANDA VERİLEN İLK EĞİTİM
Daha önce yasal bir tanımlaması olmayan, PSG, EEG, ENMG Teknisyenliği’nin Sağlık Bakanlığı tarafından 24 Nisan 2011’de ‘Elektronörofizyoloji Teknisyenliği’ adı altında yayınlanan kanunla nitelikli ve belli tanımları olan bir meslek haline getirileceğini kaydeden Özel Optimed Hastanesi yetkilileri, "Bu tanım çerçevesinde düzenlenen ve ilk eğitim çalışması özelliği taşıyan İMÜ Elektronörofizyoloji Teknisyenliği Eğitimi Sertifika Programı, içeriği, çok yönlülüğü, verilen eğitim ve katılan eğitimciler sayesinde çok başarılı bir şekilde gerçekleşti" diye konuştu.
SERTİFİKALARINI ALDILAR
Eğitimin içeriği PSG, EEG, ENMG olarak üç farklı şekilde ele alınırken, anlatımlar, bu alanlarda en iyi olan doktor ve uzun süredir teknisyen olarak görevini sürdüren eğitimci kadro tarafından gerçekleştirildi ve uygulamalı anlatımlarla da desteklendi. Kurs sonrasında yapılan sınav ile sertifika almaya hak kazanan adaylar sertifikalarını aldılar.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.