Optimed Güven Hastanesi'nde yeni uzmanlar

Çerkezköy'ün iki özel hastanesinden biri olan Çerkezköy Optimed Güven Hastanesi'nde göreve başlayan Psikolojik Danışman Elif Temizsu ve Diyetisyen Erdem Abdusselam, hasta kabule başladılar.

Optimed Güven Hastanesi'nde yeni uzmanlar
30 Temmuz 2008 Çarşamba 00:00

Yaklaşık bir yıl önce Çerkezköy'de hizmet vermeye başlayan Optimed Güven Hastanesi, hizmet ağını genişleterek büyümeye devam ediyor.

DİYETİSYEN İLK DEFA

Birçok branşta hizmet veren Çerkezköy Optimed Güven Hastenesi göreve başlayan Diyetisyen Erden Abdusselam, çocuk beslenmesi, sporcu beslenmesi ve yağ analiz cihazı ile birlikte sağlıklı ve düzenli beslenmenin püf noktalarını Çerkezköy ve bölge halkına anlatacak.

Bu yıl Erciyes Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü'nden mezun olan Diyetisyen Erdem Abdusselam ilk görev yeri olarak Çerkezköy'ü seçti.

1984 yılında Trabzonda dünyaya gelen ve sporun her dalını sevdiğini, üniversite yıllarında da Erciyes Üniversitesi Su Topu Takımı'nda yer aldığını belirten Erden Abdusselam, sporcu beslenmesinde uzmanlık yapıp sporcu beslenmesine ağırlık vermek istediğini dile getirdi. Sağlıklı beslenmenin 4 ana grupta toplanılabileceğini belirten Erden Abdusselam "Sağlıklı beslenmek için 3 ana 3 ara olmak üzere en az 6 öğün yemek yenmeli. Ana öğünlerde et sebze, süt gıdaları ve tahılallar bulundurulurken, ara öğünler ise fazla aşırıya kaçılmamalı ve kibrit kutusu büyüklüğünde peynir ve bir dilim ekmekle geçiştirilmeli" dedi.

PSİKİLOJİK DANIŞMAN 3 GÜN HASTALARA BAKACAK

Optimed Güven Hastanesi'nde Diyetisyenin yanı sıra Psikolojik Danışman da göreve başladı. 18 Mart Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümünü bitiren ve İstanbul Okan Üniversitesi Klinik Psikolojisi Mezunu olan Elif Temizsu da Güven Hastanesi'nde hastalara bakmaya başladı. Perşembe Cuma ve Cumartesi günleri hastalara bakan Temuzsu, haftanın 3 günü hizmet verecek.

Bünyesinde 10 adet uzman doktor, 16 adet operatör doktor, 1 diş hekimi ve 7 pratisyen doktor barındıran Optimed Güven Hastanesi'de göreve başlayan Diyetisyen ve Psikolojik Danışmanda diğer personelle birlikte bölgeye hizmet verecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.