Optimed Hastanesi yaza veda etti

Çerkezköy’de faaliyet gösteren Özel Optimed Hastanesi her yıl Ağustos ayı son haftasında düzenlediği geleneksel yaza veda pikniği her yıl olduğu gibi bu yılda Çerkezköy Belediyesi Kartaltepe piknik alanında düzenledi.

Optimed Hastanesi yaza veda etti
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
29 Ağustos 2019 Perşembe 13:16

DOYASIYA EĞLENDİLER
Yaza veda pikniğine hastanede nöbet tutan doktor ve nöbetçi hastane personelini dışında tüm doktor ve hastane personeli aileleri ile katıldı. Piknikte Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op.Dr. Ayhan Arslan,Başhekim Op. Dr. Recep Çalışkan, CHP Tekirdağ Milletvekili Dr.Candan Yüceer, eşi Op.Dr. Kamil Yüceer, Op. Dr. Nevzat Koç olmak üzere hastanesi ve Optimed Çorlu Tıp merkezinde görev yapan birçok doktor ve hastane personeli aileleri ile pikniğe katıldı. Akşam geç saatlere kadar devam eden piknik programında hastane çalışanlarının çocuklarına yönelik düzenlenen oyunlar ve yarışmalar ilgi ile izlendi.
“İYİ Kİ VARSINIZ”
Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op.Dr. Ayhan Arslan programda konuşma gerçekleştirerek “Düzenlediğimiz geleneksel yaza veda pikniğimize gelene de gelemeyene de teşekkür ediyoruz. Gelemeyenlerinde mutlaka geçerli bir nedenleri vardır. Biliyorsunuz 2019 yılı sancılı bir yıl oldu. Ülkemiz içinde bölgemiz içinde zor geçen bir sene oldu bundan hepimiz etkilendik. Sizlerde çalışanlar olarak en çok etkilenenler oldunuz. Senenin sonuna geliyoruz. İnşallah bunları unutacağız. 2020 yılı daha umutlu daha başarılı bir yıl olacak. İyi ki varsınız, iyi ki yanımızdasınız. Bu zor geçen seneye rağmen hastanemiz fazla bir sıkıntıya görmedi. Buda fedakar çalışkan personeli ile personelimize ve ailelerini çocuklarıyla birlikte nice mutluluklar diliyorum” dedi.
MANGAL PARTİSİ DÜZENLEDİLER
Piknikte konuşan Başhekim Op.Dr.Recep Çalışkan, “Zorlu ve stresli geçen bir dönemden sonra bugün birlikte stresimizi atarak eğlenecek rahatlayacağız. Hepinize geldiğiniz için teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız” dedi.  Yapılan konuşmaların ardından yaza veda pikniğinde mangal partisinin ardından animasyonlar eşiliğinde çocuklar ve yetişkinler çeşitli oyunlar oynadılar.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.