Optimed Hastanesi’nde 4. Yıl sevinci

Hasta kabulüne 18 Temmuz 2008’de başlayan Özel Optimed Hastanesi 4. Yılını düzenlenen kokteyl ile kutladı.

Optimed Hastanesi’nde 4. Yıl sevinci
21 Temmuz 2011 Perşembe 00:00

Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi çalışanları 4. Kuruluş Yılı sebebiyle City Hotel’de düzenlenen kokteylde bir araya geldi. Kokteylde bir konuşma yapan Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Dr. Ayhan Arslan, dördüncü yıllarını kutlarken az zamana çok şey sığdırmanın sevincini yaşadıklarını belirterek, bu başarıda tüm çalışanların katkılarının büyük olduğunu ifade etti. Arslan ayrıca, hedeflerinin Trakya’nın en büyük ve en donanımlı özel hastanesi konumuna gelmek olduğunu da dile getirdi. Kokteyle hastane personelinin yanı sıra doktorlar ve Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı.
EN BÜYÜK PAY ÇALIŞANLARIN
“Hastanemizin yürüttüğü çalışmalarda siz değerli personelimizin katkılarıyla çok iyi yerlere gelmiş ve sadece bölgede değil ülke genelinde referans bir hastane olmuştur” diyen Başhekim Dr. Arslan, hastanenin sadece ISO 9001-2008 Kalite Yönetim Sistemi’nde değil, aynı zamanda Sağlık Bakanlığı Özel Hastaneler sınıflandırma kriterlerine göre de iyi bir yere geldiğini, hatırlatırken, bu başarılarda en büyük pay sahibinin çalışanlar olduğunu söyledi.
2011 OPTİMED’İN ATILIM YILI OLACAK
Arslan, Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi ailesi olarak hedeflerinin çok daha iyi sağlık hizmeti sunmak olduğunu belirterek, ”Çerkezköy’de bulunan hastanemize ilaveten Çorlu’daki Tıp Merkezimizin çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir. 2011 yılı hastanemizin atılım yılı olmalıdır. Çerkezköy’deki hastanemizin büyütme çalışmaları da devam edecek. Hedefimiz Optimed’i, Trakya’nın en büyük ve donanımlı özel hastanesi konumuna getirmektir. Yeni ve daha büyük başarılara sizlerle birlikte imza atmak dileğiyle” cümlelerine yer verdi.
Arslan’ın konuşmasının ardından devam eden kokteylde hastane çalışanları hep birlikte keyifli vakit geçirdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.