Optimed İnternational Çorlu Hastanesi açıldı

Optımed Sağlık Grubu’nun yeni şubesi olan Özel Optımed Internatıonal Çorlu Hastanesi’nin açılışı görkemli bir törenle yapıldı.

Optimed İnternational Çorlu Hastanesi açıldı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
27 Aralık 2021 Pazartesi 10:49

Geçtiğimiz günlerde yapılan açılış, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı.

Ardından Optımed Sağlık Grubu Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan, Hastane Başhekimi Op. Dr. Nevzat Koç, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer bir konuşma yaparak ilimize hayırlı olması temennisinde bulundular.

Ardından Tekirdağ  Valisi Aziz  Yıldırım Tekirdağ’ın sağlıkta geldiği noktayı vurgulayan bir konuşma yaptı. Vali Yıldırım konuşmasında ”Hastanenin kuruluşunda emeği geçen başta Optimed Sağlık Grubu Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan’a, Optımed Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Üyelerine, Hastane Başhekimi Op. Dr. Nevzat Koç’a, İl Sağlık Müdürümüz Ali Cengiz Kalkan’a ve diğer emeği geçenlere teşekkürü borç biliyorum. Bu hastanenin ilimize, bölgemize, ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 pandemisiyle, güçlü sağlık sistemimiz, gelişmiş altyapımız, fedakar sağlık personelimizle mücadeleye devam ediyoruz ancak vatandaşlarımızdan aşı olmanın yanında maske, sosyal mesafe ve el hijyeni kurallarına azami ölçüde uymaya devam ederek bizlere destek olmalarını bekliyoruz.

Kış aylarında olmamız sebebiyle virüsün yayılma ihtimali artmaktadır. Bu sebeple tedbirlere daha çok dikkat edelim ve hatırlatma dozu da denilen 3. doz aşıyı olarak virüse karşı kendimizi daha iyi koruyalım. Koronavirüs, aşıdan ve aldığımız tedbirlerden güçlü değildir.” dedi.

Konuşmaların  ardından hediye taktimi yapıldı ve toplu fotoğraf çekildi.

Kurdele kesilmesi ve Optimed İnternational Çorlu Hastanesinin gezilmesinin ardından açılış programı sona erdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.