Optimed’de sünnet işlemleri başladı

Çerkezköy Belediyesi tarafından her yıl geleneksel hale getirilen ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını sünnet ettirme işlemleri başladı. Haziran ayının başından bu güne kadar Belediyeye müracaat eden 200 kayıtlı çocuk Ağustos ayının sonuna kadar Optimed Güven Hastanesi’nde ücretsiz sünnet edilecek

Optimed’de sünnet işlemleri başladı
02 Ağustos 2015 Pazar 17:23

SÜNNET ŞÖLENİ DÜZENLENECEK

Çerkezköy Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından Haziran ayının başında başlayan ve halen devam eden sünnet şöleni için şimdiye kadar Belediyeye toplamda 200 aile başvuru yaptı. İhtiyaç sahibi aileler için Belediye tarafından her yıl geleneksel hale getirilen sünnet şöleni kapsamında çocukların sünnet işlemlerine başlanırken, 3 gün içerisinde yaklaşık 70’e yakın çocuk sünnet ettirildi. Çerkezköy Optimed Güven Hastanesi’nde gerçekleştirilen cerrahi işlemlerde ay sonuna kadar tüm çocuklar sünnet ettirilecek ve Belediye tarafından sünnet işlemleri yapılan çocuklar için Sünnet Şöleni düzenlenecek.

HASSASİYET GÖSTERMEYE ÇALIŞIYORUZ

Yapılan başvurular ve gerçekleştirilen işlemler hakkında açıklamada bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “ İhtiyaç sahibi olan aileler ve durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarının faydalanması amacıyla sünnetlere bu yıl da devam edildiğini belirtmek isterim. Müracaat edipte sünnet işlemlerini gerçekleştirmeyen ailelerimiz veya şehir dışında olan ailelerimiz olabiliyor. Bundan dolayı Belediyemiz olarak başvuruları almaya devam ediyoruz. Hiçbir çocuğumuzu mağdur etmemek adına elimizden gelen hassasiyeti göstermeye çalışıyoruz” dedi.

BAŞKAN AKAY’A TEŞEKKÜR ETTİLER

Çocukları sünnet ettirmek isteyen ailelerin kayıtları Çerkezköy Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü`ne kabul edilirken, sünnet olan çocukların aileleri her daim yanlarında olduğunu hissettiren Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkürlerini sundular.

OPTİMED HASTANESİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Sünnet olan çocukları ziyaret etmek için Özel Optimed Hastanesi’ne giden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da “Bu yıl 200 çocuğumuzu sünnet ettireceğiz. Sünnet olan çocuklarımızın bütün masraflarını Çerkezköy Belediyesi olarak biz üstleniyoruz. Sünnet kıyafetleri de belediyemiz tarafından temin edilip çocuklarımıza hediye edilecek. Sünnetler bu hafta içinde başladı. Desteklerinden dolayı Özel Optimed Hastanesi yönetimine de teşekkür ediyorum” diye konuştu.

200 ÇOCUĞUN SÜNNETİ YAPILACAK

Sünnetlere 28 Temmuz Salı günü başladıklarını belirten Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan, “İlk gün 15 çocuğumuzu sünnet ettik. İkinci gün 20, üçüncü gün 20 ve bugün de 20 çocuğumuzun sünnetini gerçekleştirdik. Toplam 200 çocuğumuzun sünneti hastanemizde yapılacak” açıklamasında bulundu.

 Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.