Optimed’den gazetecilere indirim

Çorlu Medya Mensupları Derneği tarafından Optimed Hastanesi arasında kurumsal indirim anlaşması imzalandı. Dernek Başkanı Mehmet Yirun, yapılan indirim anlaşmasıyla üyelerinin ve ailelerinin Optimed Hastanesi’nden indirim alacaklarını söyledi.

Optimed’den gazetecilere indirim
19 Temmuz 2014 Cumartesi 07:15

İMZA TÖRENİ YAPILDI
Çorlu Medya Mensupları Derneği el Optimed Hastanesi arasındaki anlaşma Optimed Tıp Merkezi’nde gerçekleştirildi. Törene Optimed Hastanesi Genel Müdürü Opr. Dr. Ayhan Aslan,Kurumsal Pazarlama Direktörleri Nagihan Aktaş ile Metin Demirtaş, Çorlu Medya Mensupları Derneği Başkanı Mehmet Yirun, Başkan Yardımcısı Gülgün Keçeci, Genel Sekreter Ercan Kılıçlı, Derneğin üyelerinden Samet Aksoy ve Okyanus Feraya Toprak katıldı.
Optimed Hastanesi ile yapılan indirim anlaşmasının her iki tarafada hayırlı uğurlu olmasını dileğinde bulunan Dernek Başkanı Mehmet Yirun, “Çorlu Medya Mensupları Derneği olarak üyelerimizin sağlık anlamında yararlanmaları için Optimed Hastanesi ile indirim anlaşması imzaladık. Optimed Hastanesi bölgemizin en güzel modern hastanelerinden biridir. Bu projenin gerek derneğimize gerekse Optimed Hastanesi’ne hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.
ÖNEMLİ BİR GÖREV YAPIYORSUNUZ
Optimed Hastanesi Genel Müdürü Opr. Dr. Ayhan Aslan da gazetecilerin zor şartlar altında görev yaptıklarını belirterek, “Çorlu Medya Mensupları Derneği üyelerinin yararlanacağı bir kurumsal anlaşma imzaladık. Bu anlaşmanın gerek hastanemize gerekse Çorlu Medya Mensupları Derneğine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.