Optimed’den kitaplı tedavi

Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi’nde tedavi gören hastalar ve refakatçileri hastanenin kurduğu kitaplıktan yatarak tedavi gördükleri sürece yararlanabilecek

Optimed’den kitaplı tedavi
20 Temmuz 2011 Çarşamba 00:00

Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi’nde tedavi gören hastalar ve refakatçileri hastanenin kurduğu kitaplıktan yatarak tedavi gördükleri sürece yararlanabilecek. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Özel Optimed Hastanesi Yetkilileri, hastane olarak sınırsız hasta memnuniyeti hedeflediklerini dile getirirken, kitaplık uygulaması ile büyük bir toplumsal sorumluluk projesini hayata geçirdiklerini vurguladı.“Kitap okuyan bir topluma kavuşma yolunda çorbada tuzumuz olsun” diyen yetkililer, “Kitap ilaçtır, hastaya bir kitap da sen ver sloganıyla bir kampanya başlattık ve Hastanemiz yataklı servislerin bulunduğu katlarda kitaplığımızı oluşturduk. Dileyen hasta, refakatçi ya da çalışanımız buradan kitap alabilir. Bu arada hala kitap bağışında bulunmak isteyenler  Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi  Halkla İlişkiler Birimine başvurabilirler. Toplanan kitaplar en kısa sürede değerlendirilerek hastanemiz kitaplığında hastalarımızın hizmetine sunulacaktır” ifadelerini kullandı.
TOPLUMSAL SORUMLULUĞUN BİR GEREĞİ
Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi  Başhekimi Op. Dr. Ayhan Arslan  konuya ilişkin yaptığı açıklamada,“Bilinçli bireyler olmanın, soran,  tartışan ve demokratik değerlere sahip çıkan toplumsal yapıya ulaşmanın anahtarı kitap, her yaştaki insanın başucunda bulunması gerekir. Kitap okuma alışkanlığı kazanan insanlarımız, Ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarma hedeflerinin dinamiklerini oluşturur. Bu düşünceden hareketle, Özel Optimed Hastanesi  olarak bizler de hastanemizde belirli bir süre yatarak tedavi gören hastalarımızı hem hastane ortamının yarattığı gerginliklerden uzaklaştırmak, hem de okuma alışkanlığını yaygınlaştırmaya katkı sağlamak istedik. Bunu Hastane olarak toplumsal sorumluluğumuzun bir gereği olarak düşündük ve çok olumlu geribildirimler aldık. Yatan hastalarımız, hastanemizdeki tedavileri süresince kitaplığımızdan yararlanabilecek” cümlelerine yer verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.