Optimed'e 3. Genel Cerrah

Çerkezköy Optimed Güven Hastanesi'nin 3. Genel Cerrahi Uzmanı göreve başladı. Daha önce Genel Cerrahi dalında Doktor Vehibe Işık ve Doktor Ayhan Arslan'ın hizmet verdiği Optimed Güven Hastanesinde, Genel Cerrah Doktor Ayhan Kaçmaz'la da hizmet verecek.

Optimed'e 3. Genel Cerrah
06 Ağustos 2008 Çarşamba 00:00

1967 yılında Bilecik ilinin Söğüt ilçesinde dünyaya gelen Operatör Doktor Ayhan Kaçmaz, 1985-1991 yılları arasında GATA Tıp Fakültesi'ni bitirerek, 1996-2002 yılları arasında Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde uzmanlık eğitimi aldı.

Genel Cerrah sayısını 3'e çıkaran Optimed Güven Hastanesi Operatör Doktor sayısını da 10'a çıkarttı. Daha önce 17 Uzman Doktor, 9 operatör doktor, 1 diş teknisyeni, 7 doktor ve 1 diyetisyen ile hizmet veren Optimed Güven Hastanesi yeni gelen Genel Cerrahi Opr. Dr. Ayhan Kaçmaz ile doktor sayısını da bir arttırmış oldu.

İyi derecede ingilizce bilen ve temel düzeyde Almanca bilen ve Savaş Alanında Temel Yaşam Desteği ve Acil Tıp Kursu, İş Hekimliği B Sertifika Kursu, Benign Anorektal Hastalıkları Kursu, Cerrahi Endokrinoloji Mezuniyet Sonrası Eğitim Kursu ve Cerrahi İnfeksiyon kursları alan Kaçmaz, daha önce Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde ve Acıbadem Kadıköy Hastanesin'de görev yaptı. Son olarak Kahramanmaraş Devlet Hastanesi'nde görev yapan Kaçmaz, bir zamanlar görev yaptığı Çerkezköy'e hizmet etmek için tekrar ilçemize döndü.

1993-1996 yılları arasında Çerkezköy'de Dinarsu ve YKK'da İş Yeri Hekimi olarak görev yaptığını belirten Kaçmaz, Çerkezköy'e tekrar dönmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek "Çerkezköy'e hem İstanbul'daki kaliteli hizmeti getirmek, hem de burada bulunduğu yıllar arasında edindiğim çokca dostumun ve hastamın olmasından dolayı geldim. İnşallah en iyi şekilde hastalarımıza hizmet edeceğiz" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.