Optimed’e ‘Yılın Başarılı Sağlık Girişimcisi’ ödülü

Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi, sağlık sektörünün güvenilir haber kaynağı Hospital Manager Dergisi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ödül töreninde ‘Yılın Başarılı Sağlık Girişimcisi’ Ödülü’ne layık görüldü

 Optimed’e ‘Yılın Başarılı Sağlık Girişimcisi’ ödülü
20 Mayıs 2015 Çarşamba 17:00

 ÖDÜLÜ AYHAN ARSLAN ALDI

 

8 yıldır Çerkezköy ve bölge halkına hizmet veren Özel Optimed Hastanesi, Hospital Manager Dergisi tarafından ‘Yılın Başarılı Sağlık Girişimcisi’ Ödülü’ne layık görüldü. 14 Mayıs Perşembe günü İstanbul Güneş Sigorta Genel Merkezi’nde yapılan ödül töreninde, Optimed Hastanesi adına ödülü Hastane Genel Koordinatörü Op. Dr. Ayhan Arslan aldı.

 

ÖDÜL İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

 

Ayhan Arslan törende yaptığı konuşmada, kendilerini bu ödüle layık gören Hospital Manager Dergisi’ne ve jüri üyelerine teşekkür ederek, “Birbirinden seçkin ve alanlarında duayen jüri üyelerimizin bize bu ödülü layık görmesinden dolayı çok onur duyduk, 8 yıldır uyum içinde çalıştığım ortaklarıma, ailelerimize ve bizi her zaman bu yolda destekleyen çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederim, büyük bir Optimed ailesiyiz biz ve bu aileye teşekkür etmek istiyorum'' açıklamasında bulundu.

 

4 FARKLI KATEGORİDE DEĞERLENDİRİLİYOR

 

Sağlık ekonomisi, yönetimi, finansmanı, hukuku, teknolojisi ve ilgili konularda güvenilir bir haber kaynağı olan Modern sağlık yöneticilerine özel bir yayın yapan Hospital Manager Dergisi, Türkiye’de sağlık sektöründe başarılı yöneticileri teşvik etmek ve sağlık kuruluşlarında yönetim becerilerinin gelişimini desteklemek amacı ile yılın başarılı sağlık yöneticilerini ödüllendiriyor. Gelenekselleşen ödüller, yılın en başarılı kamu sağlık yöneticisi, yılın en başarılı hemşire yöneticisi, yılın en başarılı sağlık girişimcisi ve yılın en başarılı sağlık yöneticisi olmak üzere 4 farklı kategoride değerlendiriliyor.

 

YENİLİKLER DEĞERLENDİRİLİYOR

 

Seçim yapılırken, yöneticilerin,  eğitim geçmişi, mezuniyet sonrası gelişimi, sağlık yönetimiyle ilgili yayınları, verdiği konferans ve eğitimler, profesyonel ve sivil toplum kuruluşu üyelikleri, kuruluşuna ve topluma kazandırdığı başarılar ödüller, sektöre kazandırdığı yenilikler gibi kriterler değerlendiriliyor.

 

Haber: Feyza İşcan Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çerkezköyden - 9 yıl önce
dergi̇ler genelde bu gi̇bi̇ ödülleri̇ reklam amaçli veri̇yorlar ödül karşiliği para alan dergi̇leri̇ de duymuştum