OPTİMED’ten muhtarlara iftar yemeği

Özel Optimed Hastanesi Yönetimi Çerkezköy ve çevre ilçelerinde görev yapan muhtarları iftar organizasyonunda bir araya getirdi

OPTİMED’ten muhtarlara iftar yemeği
07 Temmuz 2015 Salı 16:07

 KATILIM YOĞUN OLDU

 

Çerkezköy ve çevre ilçelerde görev yapan muhtarlar Özel Optimed Hastanesinin organize ettiği iftar programında bir araya geldi. Trakyum Et Lokantasında düzenlenen iftar programına Çerkezköy, Kapaklı, Saray, Vize  Çorlu, Çatalca, Silivri ve çevre ilçelerin köy ve mahallelerinde görev yapan muhtarların yanı sıra, CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Özel Optimed Hastanesi Genel Koordinatörü Op. Dr. Ayhan Arslan, Başhekim Dr. Elif Sözer, hastane doktorları ve hastane personeli katıldı.

 

KAPAKLI’YA YATIRIM MÜJDESİ

 

İftar yemeğinin ardından kısa bir konuşma gerçekleştiren  Op. Dr.  Ayhan Arslan her yıl geleneksel olarak muhtarlarımızla toplanmak istediklerini dile getirerek Kapaklı’ya yeni bir yatırım yapılacağı müjdesi verdi. Programın çay ve fasıl eşliğinde yapılan sohbetlerle devam etti.

 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.