Ordu: Ak Parti bu kadrosuyla hiçbir iş yapamaz

26’ncı Dönem Bağımsız Milletvekili Adayı ve Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Eski Başkanı Mustafa Ordu, İlçe Başkanlığı yaptığı dönemde yönetiminde yer alan parti üyelerini iftarda ağırladı

Ordu: Ak Parti bu kadrosuyla hiçbir iş yapamaz
20 Haziran 2017 Salı 14:48

AK PARTİ TERMİK SANTRALLE OY TOPLAYACAK
İftarın ardından açıklamalarda bulunan Ordu, ilk olara Silivri ve Çerkezköy’de kurulması planlanan kömürlü termik santralle ilgili konuşarak, “Termik santral bu saatten sonra kurulacak. Ne kadar bağırırsak bağıralım her şeyi hazırlandı ve kurulacak. Elemanlar dahi hazırlanmış durumda. Ak Parti ‘Ben sizi termik santrale sokacağım’ diyerek gelecek seçimlerde milletten oy toplar. Şu anki Ak Parti yönetimi bu kadrosuyla bundan sonra hiçbir iş yapamaz” ifadelerini kullandı.
TÜRKİYE’DE ÖRNEK BİR İLÇE TEŞKİLATI
H.K HOOKAH Lounge Cafe Bistro’da düzenlenen iftara katıldıklarından dolayı eski yönetimine teşekkür eden Ordu, “Dört sene önce görevden alındık. Hem Çerkezköy’ün hem de bağlı bulunduğunuz MHP Genel Merkezi’nin gurur duyup iftihar edeceği bir yönetim olduğumuz halde görevden alındık. Dört yıl sonra yönetim kurulu üyeleri olarak bir kez daha toplanıyoruz. Bu belki de Türkiye’de örnek olan bir ilçe teşkilatıdır” diye konuştu.
İKTİDAR PARTİSİ DAHİ SİZİN YAPTIKLARINIZI YAPAMIYOR
İlçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Çerkezköy’de çok hizmet yaptıklarını ve Çerkezköy halkının da bu hizmetlerden fazlasıyla faydalandığını sözlerine ekleyen Mustafa Ordu, “Ama bugün bakıyorsunuz, iktidar partisi dahi sizin yaptıklarınızı yapamıyor. MHP olarak 2 tane belediye kazandınız ama yine yaranamadınız. Eğer hakkımız varsa o da onlara sadakamız olsun. Önümüze bakacağız. Bu memlekete hizmeti kim yapıyorsa, inanıyor ve güveniyorsak onun yanında manevi desteği vereceğiz” dedi.
ÇERKEZKÖY VE KAPAKLI’NIN KESİNLİKLE AYRILMAMASI GEREKİRDİ
Ak Parti seçmeniyle asla problemleri olmadığını ifade eden Ordu, “Ben Ak Parti seçmenine de buradan merhabamı gönderiyorum. ‘Merhaba’ demek benden size zarar gelmez manasına gelir. Yerel seçimlerde Kadir Bey aday iken bana geldiği zaman ‘Bir partinin üyesiyim sana oy veremem ama gönlüm sizinle, Türk’ün örf adetinde olan bir başkan adayısınız’ dedim. Bu yapılan hareketlere karşı, şu anki ortamda bugün olsa şahsi oyumu Kadir Bey’e kullanırım. ‘Bir oyla ne olur?’ derlerse ‘Seçim kazanılır’ derim. Memlekette şu anda iktidar tarafından bir hizmet yok. Bu Çerkezköy’ü de mahalle durumuna düşüren yine iktidar partisidir. Çerkezköy ve Kapaklı’nın kesinlikle ayrılmaması gerekirdi. Bunu yapacaklarına adliye ve devlet hastanesini orada yapsalardı da hiç ayrılmasaydık. Mahalle olduğu zaman kimse sizi adam yerine koymaz. Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy ve Kapaklı’yı adam yerine koymuyorsa bundan dolayıdır. Güç bitti, gücü ikiye böldüler. Böl, parçala, yönet stratejisi uyguladılar. Çorlu ve Ergene de aynı. Bunu da o günkü iktidar partisi böldü. Görevde kalsaydık bunun mücadelesini sonuna kadar verirdik” diye konuştu.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.