Ordu baronu açıklıyor!

8 ay önce gündeme getirdiği kendisine suikast iddiaları ile ilgili bir basın toplantısı düzenleyen MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, "Tetikçi olarak tutulan genci Çerkezöy'e getirdik ve ilgili yerlere ifadesini verdi. 5 Haziran Pazar günü Tepe Emlak Konutları Piknik Alanı'nda yapacağımız piknikte tetikçinin arkasındaki büyük baronu açıklayacağım" dedi.

Ordu baronu açıklıyor!
25 Mayıs 2011 Çarşamba 00:00

ADAYLARA BAŞARILAR DİLEDİ
Basın toplantısına 12 Haziran'da yarışa katılan tüm Milletvekili Adaylarına başarılar dileyerek başlayan MHP İlçe Başkanı Ordu, "Bazılarının sokaklarda 'Adayım' diye dolaşmaması lazımken yine geziyorlar. Onların İl ve İlçe Teşilatlarına Allah kolaylık versin" dedi.
HALKA TAKMAYA ÇALIŞIYORLAR
Seçimlere toplumun ve siyasi partilerin eşit şartlarda girmediğini belirten MHP İlçe Başkanı Ordu, "Seçmen çıkıp hür bir şekilde oyunu kime vereceğini söyleyemiyor bile. Milletin burnuna halka takarak, istedikleri gibi oynatmaya çalışıyorlar. O halkayı ne tarafa çekerlerse o tarafın oynayacağını hesaplıyorlar. Halkı, vatandaşı fişlemişler" dedi.
Fişlemeyi yapanların AKP'nin yerel yöneticileri olduğunu iddia eden İlçe Başkanı Ordu, bu durumun üzücü ve nefret edici bir durum olduğunu kaydetti.
NASIL SİYASET YAPIYORUZ?
"Biz yıllardır Çerkezköy'de siyaset yapıyoruz. İdelojimize ve toplumun menfeatlerine göre siyasetimizi şekillendiriyoruz" diyen MHP İlçe Başkanı Ordu, "Bunu yaparken ne toplumun örf ve adetlerini, ne Anayasa'yı, ne de kanunları çiğniyoruz. Bizim amacımız tüyü bitmemiş yetimin hakkını gaspettirmemek, korumak. MHP olarak biz temiz bir siyaset yaparken, bazılarının yetimin hakkını gaspettiğini üzülerek görüyoruz maalesef" dedi.
SAĞDAN SAYSAN 11 KİŞİ
SOLDAN SAYSAN 9 KİŞİ
"Bunlarla sonuna kadar mücadele edeceğiz" diye açıklamasını sürdüren Ordu, "Biz bunlara müdahale ederken sağdan saysan 11 kişi, soldan saysan 9 kişi kurdukları çete ile beni ve MHP'yi susturmaya çalışıyorlar. Hatta utanmıyorlar 8 ay önce canımızı almak için tetikçi ayarlıyorlar. Bunu malesef ortaya çıkarmamıza rağmen ne yasalar, ne de toplum görmüyor. Ben topluma karşı bir edepsizlik yapmadım, yetimin hakkını çalmadım, kimsenin namusuna dokunmadım. Ama maalesef yetimin hakkını gasbedenlerin kurduğu çetenin elemanları adam tutturup, canıma kastetmeye kalktılar. Bunlara ve baronlarına yasalar da birşey yapmadı.
KULLANACAKLARI KİŞİ İFADE VERDİ!
Biz de bunun üzerine bu işte maaşa olarak kullanılacak kişiyi bulduk ve getirdik. Belli yerlere açıklamasını yaptı. 5 Haziran Pazar günü Tepe Emlak Konutları Piknik Alanı'nda yapacağımız piknikte tetikçinin arkasındaki büyük baronu açıklayacağım" dedi.
KİMİ KASTEDİYOR?
Böyle bir ortamda siyaset yaptıklarını, örf, adet ve ülkenin bölünmez bütünlüğünü savunduklarını belirten MHP İlçe Başkanı Ordu, "Bu ortamı kuranlar, kurgulayanlar ise meydanlar da hala vatandaştan oy istiyorlar" dedi.
3-5 İT NASİPLENDİ, SERİNLEDİ
Basın toplantısının 2. bölümünde Çerkezköy Belediyesi'ni hedef alan İlçe Başkanı Ordu, "Altıyol Kavşağı'ndaki parkı yapmayın dedik, yaptılar ve sonra yıktılar. Atatürk Caddesi'nde gasbedilen yerin kanunsuz olduğunu söyledik, önce müsade ettiler, sonra yıktırdılar. Şehitlik Parkı'nı vatandaşın arsasına yapmayın dedik, yaptılar ve sonra yıktılar. Son olarak Atatürk Caddesi'ndeki refüje yapılan havuzları yapmayın dedik, bugün yıkıyorlar. Bu havuzlardan 3-5 it serinledi ve nasiplendi. Bu havuzların onların dışında hiç kimseye faydası olmadı.
ZARAR VAR MI, VARSA KİM KARŞILAYACAK?
Şimdi Belediye Başkanı Ali Ertem'e soruyorum, bahsettiğim 4-5 konu Çerkezköy Belediyesi'ne kaça mal oldu? Başkan çıkıp bunun açıklamasını yapsın. Sayın Ertem çıksın ve namusu ve şeref üzerine yemin edip açıklama yapsın. Bunlardan Belediye ne kadar zarara uğratıldı veya yapılanlar kendini amorti etti mi? Zarar varsa bunu Başkan cebinden mi karşılayacak yoksa Çerkezköy halkının ödediği vergilerden mi karşılanacak? Bu konularda CHP'li Meclis Üyeleri neden susuyorlar? Yoksa onların da burnuna halka takıldı mı?" diye sordu.
YAKIT PARASINI TARTIŞMAYA AÇTI
Belediye Başkanı Ertem'in Çerkezköy'de ikamet etmediğini, Silivri'de oturduğunu iddia eden Ordu, "Başkanın altındaki araba ayda 800 TL benzin yakar. Sayın Başkan bu parayı cebinden mi ödüyor, yoksa aracı kiraladığı şirket mi bu yakıtı karşılıyor veya bu yakıt parasını asgari ücretli çalışanlardan alınan vergilerle mi finanse ediyorlar?" dedi.
AKP İLÇE BAŞKANINI DA BOŞ GEÇMEDİ!
Konuşmasının son bölümünde AK Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ'ı da hedef alan Ordu, "İlçe Başkanı sağda, solda bizimle ilgili konuşuyor. Ona tek bir sorum olacak, yüreği varsı çıkıp açıklasın. Kendilerine bağlı Kızılpınar Belediyesi 1200 dönüm yeri sattı. Çıkıp bununla ilgili kamuoyunu bilgilendirsin ve açıklamasını yapsın" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.