Ordu; ‘Biz bağımsızlar sadece vatandaşa hesap veririz’

1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan seçimlere Bağımsız aday olarak girecek olan Çerkezköy’ün duayen siyasetçisi Mustafa Ordu, seçim çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu

Ordu; ‘Biz bağımsızlar sadece vatandaşa hesap veririz’
30 Eylül 2015 Çarşamba 16:59

GENEL MERKEZİMİZ BİZZAT VATANDAŞTIR

26. Dönem Tekirdağ Bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Ordu, seçim çalışmaları kapsamında basın açıklaması yaptı. Ordu, 1 Kasım’da yapılacak olan Genel Seçimlerin başta Tekirdağ olmak üzere tüm Türkiye’ye hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Ülke genelinde toplam 21 bağımsız adaydan biri de benim. Siyasi Partilerin vekil adayları ve bağımsız aday olan bizler, seçim süreci boyunca vatandaşa kendimizi anlatacak ve destek isteyeceğiz. İnşallah bölge halkının takdiri ile aramızdan bazıları Ankara’ya giderek vatandaş ile TBMM arasında köprü görevi üstlenecek. Siyasi Partilerin adayları, vekillik süresi boyunca bağlı bulundukları partilerin genel merkezlerinin boyunduruğu altındadır. Ancak biz bağımsızlar, sadece vatandaşa hesap veririz. Bizim Genel Merkezimiz bizzat vatandaştır” dedi.

NEDEN ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI

Mustafa Ordu konuşmasının devamında ise, neden aday olduğunu açıklayarak, “Etrafına zehir saçan Ergene Havzası’nın temizlenmesi için! Derelerimizin daha berrak akması ve çevrenin yeşil, denizin de tıpkı Mustafa Kemal Atatürk’ün gözleri gibi mavi olması için! Kanser vakalarında Avrupa’da ilk sıralarda yer alan bölgemizde, Uluslararası standartlarda, içerisinde Onkoloji bölümünü de barındıran, tam donanımlı bir hastane kurulması için! Tekirdağ’daki tüm okullarda, bölgemize yakışmayan ikili öğretimi  kaldırmak, eğitimi Avrupa standartlarına taşımak için! Başka şehirlere eğitim görmeye giden üniversite öğrencilerimizin sahipsiz kalmaması için! Emekli, Memur ve İşçi Mağduriyetlerinin TBMM’de sık sık gündeme getirilerek giderilmesi için! Çiftçilerimizin, tarım ve hayvancılıkta yaşadığı mağduriyetleri bir daha yaşamamaları için! Bölgemizde organik tarım ve seracılığın canlandırılması için! Bacasız organize sanayi bölgelerinin kurulması için! Turizmin canlandırılması için! Her şeyden önemlisi, bir kardeşiniz, bir ağabeyiniz olarak Ankara’da Tekirdağlıların bir evi olsun diye ve sadece mutluluğunuzu değil, acılarınızı da paylaşmak için aday oldum! Yukarıda vaat ettiğim hususların bölgemize hizmet olarak getirilmesini takip edeceğime, namusum ve şerefim üzerine söz veriyorum!” diye konuştu.

BU KADAR İLGİ GÖRECEĞİMİ TAHMİN ETMEMİŞTİM

Çerkezköy ve Kapaklı halkı, 26 yıllık siyasi hayatımda bölgemize yapmış olduğum katkıyı en iyi bilenlerdir diyerek konuşmasını sürdüren Ordu, “Bu nedenle milletvekili olma yolunda temeli Çerkezköy ve Kapaklı halkı atacak, çatıyı da Tekirdağ’ın diğer ilçeleri oluşturacak” dedi. Ordu ayrıca Kurban Bayramı boyunca Çerkezköy ve Kapaklı’da vatandaşları gezerek destek istediğini belirtirken; “Vatandaşlarımız beklediğimizden daha çok ilgi gösterdiler. Ben bu yola çıkarken, bu kadar ilgi göreceğimi tahmin etmemiştim” açıklamasında bulundu.

BENİM SAYEMDE İŞ GÜÇ SAHİBİ OLDULAR

Mustafa Ordu konuşmasının devamında ise şunları söyledi; “Birileri sağda solda ‘Mustafa Ordu seçim kazanamaz, boşuna oy vermeyin’ diyorlarmış. Bunları diyen arkadaşlar bugün ayaklarına giyecek ayakkabı bulabiliyorlarsa benim sayemdedir. Bu arkadaşlar da çok iyi biliyorlar ki zamanında benim desteklerimle iş güç sahibi oldular, şimdi altlarında jeep, üstlerinde Pierre Cardin elbiselerle geziyorlar. Sağda solda benim hakkımda dedikodu üreteceklerine, bildikleri bir şey varsa çıkıp kamuoyuna açıklasınlar. Açıklamazlarsa da müfteridirler”

KİMSENİN GÖZÜNÜN YAŞINA BAKACAK DEĞİLİM

Bu yola vatandaşa hizmet için çıktığını sözlerine ekleyen Ordu, “daha iki ay önce burada basın açıklaması yaparak Saray yolundaki yolsuzluk ve yine Saray’daki buğday depolarında çürüyen ürünlerden bahsettim. Ancak bölge vekillerimizden bir tanesi çıkıp da TBMM’de vatandaşımızın hakkını savunmadı. Bunca zamandır vatandaş için çalışmadıkları yetmezmiş gibi, bayram boyunca da kimsenin ayağına gidip ziyaret etmediler. Ancak ben eminim ki vatandaşımız bu isimlere gereken cevabı 1 Kasım’da vereceklerdir. Mevcut Tekirdağ vekilleri bugüne kadar bölge halkının faydasına çalışmadılar. Ben elimi taşın altına koydum ve bu niyetle yola çıktım. Bu sırada kimin oyunun bölüneceği beni bağlamaz. Kimsenin gözünün yaşına bakacak değilim” dedi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.