Ordu: Diş Hekimliği Fakültesi için mücadele edin

26. Dönem Tekirdağ Bağımsız Milletvekili adayı Mustafa Ordu, Çerkezköy’deki eğitim sorunlarının altını çizerek AKP İlçe Teşkilatına mesaj gönderdi. Çerkezköy’ün okul ve öğretmen açığı konusunda Türkiye’de ilk 3’te yer aldığını ifade eden Ordu, ''AKP İlçe Başkanı ve Milletvekillerine sesleniyorum, Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu okulları eleştireceğinize, ivedi bir şekilde Çerkezköy’ün okul ve öğretmen açığını giderin. Termik santral için uğraşacağınıza, Diş Hekimliği Fakültesinin Çerkezköy’e kurulması için mücadele edin. Bu fakülte Çerkezköy’e kazandırılabilirse, 10 termik santralden daha faydalı olur.'' ifadelerini kullandı.

Ordu: Diş Hekimliği Fakültesi için mücadele edin
15 Şubat 2018 Perşembe 16:54

İLK 3’TEYİZ
Çerkezköy’ün okul ve öğretmen açığı konusunda Türkiye’de ilk 3’te olduğunu ifade eden Ordu, ''AKP’li Teşkilat üyeleri ve milletvekilleri Büyükşehir’in yaptığı okulu eleştireceğine, hızlı bir şekilde eğitim sorununa çözüm arasınlar. Yoksa kısa zamanda Çerkezköy’de okuyan öğrenciler okuyacak sınıf bulamayacaklar'' dedi.
DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ’Nİ GETİRİN
Çerkezköy’ün acil bir şekilde üniversiteye ihtiyacı olduğunu ifade eden Ordu, ''Her zaman bu konunun altını çiziyorum. Çerkezköy’e bir diş hekimliği fakültesinin kazandırılması lazım. Ben şahsım olarak bunun için çeşitli girişimlerde bulundum ancak iktidar partisi yetkilileri bir çaba göstermiyor. Çerkezköy’e kazandırılacak bir Diş Hekimliği Fakültesi, adeta bacasız sanayi gibi olacak. Çerkezköy’ü daha ileri taşıyacak'' diye konuştu.
YETKİLİLERİ GÖREVE ÇAĞIRIYORUM
Ordu açıklamasının sonunda Belediye Başkanı, Kaymakam ve Siyasi Parti Temsilcileri başta olmak üzere tüm yetkilileri bu konu hakkında çalışmaları yönünde göreve çağırdı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çerkezli - 6 yıl önce
Mustafa ordu yine haklı ,destekliyoruz.Ancak onun bu mücadelesini gördükçe siyasette dürüst,namuslu insanlara yer olmadığını bir kez daha görüyoruz.yazık gerçekten çok yazık.