Ordu inovasyondan vazgeçmiyor

MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem'in 'İnovasyon Merkezi'ne dair açıklamasından tatmin olmadı! Ordu, "Biz diyoruz ki, BSH önünden geçen Kızılpınar Yolu AEG'ye tahsis edildi mi? O başka birşey anlatıyor! Ali Ertem şeytana pabucunu ters giydirir ama siyasette bize giydiremez" ifadelerini kullandı

Ordu inovasyondan vazgeçmiyor
12 Temmuz 2011 Salı 00:00

MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) İlçe Başkanı Mustafa Ordu Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem'in açıklama yaptığı 'İnovasyon Merkezi'ne ilişkin yeni bir çıkış yaptı. Ordu, Ertem'i hedef saptırmakla suçlarken "Şeytana pabucunu ters giydirir" ifadesini kullanarak şöyle dedi: "Biz diyoruz ki, BSH önünden geçen Kızılpınar yolu AEG'ye tahsis edildi mi? O başka birşey anlatıyor!"
BİZİ YALANCI İLAN ETTİ
Daha önce iki kez basın yoluyla sorduğu Çerkezköy Belediye Meclisi'nin aldığı 'İnovasyon Merkezi'ne ilişkin kararla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Ali Ertem'in söylediklerinden tatmin olmayan MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, yeni bir basın toplantısıyla gazetecilerin karşısına çıktı. Parti Binası'nda düzenlediği basın toplantısında Başkan Ertem'in kendisini 'Yalancı' olmakla suçladığını hatırlatan Ordu, "Gazi Osman Paşa Mahallesi'nde bulunan Aşevi'nin İnovasyon Merkezi olarak Meclis'te karar alarak BSH'a tahsis edilen toplantıdan sonra MHP İlçe Başkanlığı İmar Komisyonu üyesi arkadaşlarımızın yapmış olduğu araştırma sonucu bu işin yanlış bir karar olduğu anlaşılmıştır. Bu doğrultuda biz de açıklama yaparak 1 Temmuz'a kadar, ya Belediye Başkanı ya da bu karara imza atan Meclis üyelerinden bir açıklama istemiştik. Bu açıklama gelmedi. Biz de 1 Temmuz'da düzenlediğimiz basın toplantısıyla daha detaylı açıklama yaptık. Bunun sonucunda Belediye Başkanı sayın Ali Ertem 07.07.2011 tarihinde yaptığı açıklamayla bizim İmar Komisyonu'nu klavuzumuz olarak bahsetmiş, bizi de külliyen yalan söylediğimizi açıklamıştır" dedi.
ŞEYTANA PABUCUNU TERS GİYDİRİR
Başkan Ertem'in yaptığı açıklamadan tatmin olmayan ve kendisinin 'Yalan' söylediğinin ileri sürülmesine kızan Mustafa Ordu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Türkiye'de şeytana pabucunu giydiren birileri varsa onun başında da Ali Ertem gelir. Ama siyasette bize giydiremez. Bu ayın 20'sine kadar süre veriyorum. Ya Meclis'te alınan kararın 4. maddesini el kaldırıp onay verenler açıklar ya da Başkanın kendisi açıklar. Birinden biri çıkıp açıklasın.
Ali Ertem 184 bin kişiyi temsil eden MHP'nin yalancı olduğunu ilan ediyor. Eğer bunu tekzip etmezlerse biz açıklayacağız. Biz diyoruz ki BSH önünden geçen yol Kızılpınar kadarstro yolu AEG'ye tahsis edildi mi, edilmedi mi? O başka birşey anlatıyor. Akşam Silivri Sahili'ndeki villasında oturup yediği balıkları, midyeleri sabah Kuşbahçe'de çıkardıktan sonra Çerkezköy'e gelen, akşam tekrar Kuşbahçe'de İstanbul havasına geçen kişinin aklından zoru var diyoruz!"

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.