Ordu; ‘MHP’de ayrı gayrı olmaz’

MHP Çerkezköy İlçe eski Başkanı Mustafa Ordu, eski çalışma arkadaşları ile bir araya geldiği yemek programının ardından basın açıklaması yaptı. Ordu konuşmasında, “Milliyetçi Hareket Partisi’nde ayrı gayrı olmaz. Genel Merkez adayları bu şekilde tayin etti, bize düşen de adaylarımızın arkasında durmaktır. Eğer mevcut aday listesi ile başarı elde edilemez ise bunun hesabını da listeyi yapanlar zaten seçim sonrası vereceklerdir” dedi

Ordu; ‘MHP’de ayrı gayrı olmaz’
29 Mayıs 2015 Cuma 17:20

 AN AZINDAN 4 MİLLETVEKİLİ ÇIKARMAMIZ GEREKİYOR

Çerkezköy siyasetinin renkli isimlerinden MHP Çerkezköy Eski İlçe Başkanı Mustafa Ordu, görev yaptığı dönemdeki çalışma arkadaşları ve Tekirdağ genelindeki MHP’li ilçe eski başkanları ile birlikte Yemek Dünyası’nda önceki akşam basın açıklaması yaptı. 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler hakkında konuşan Mustafa Ordu, “Tekirdağ siyasetinde tüm şartlar şu an MHP lehine. CHP yerelde iktidar olmasına rağmen kendi içindeki kavga nedeniyle iktidar gibi davranamıyor. Halen daha vekil adayları birbirlerinin afişlerini sökmekle meşguller. AKP ise Genel Başkan Yardımcıları Tekirdağ’a geliyor, ama İlçe ve İl Başkanları toplantıya iştirak etmiyor. Bu şartları iyi değerlendirirsek MHP Tekirdağ’da 6 milletvekili birden çıkarabilir. En azından 4 milletvekili birden çıkarmamız gerekiyor” diye konuştu.

BAŞARI ELDE EDİLEMEZSE LİSTEYİ YAPANLAR HESABINI VERECEK

Ordu, basın mensuplarının ‘MHP’nin neden tüm adayları Trakyalı?’ sorusuna verdiği cevap da ise, “Milliyetçi Hareket Partisi’nde ayrı gayrı olmaz. Genel Merkez adayları bu şekilde tayin etti, bize düşen de adaylarımızın arkasında durmaktır. Eğer mevcut aday listesi ile başarı elde edilemez ise bunun hesabını da listeyi yapanlar zaten seçim sonrası vereceklerdir” açıklamasında bulundu.

NE AMAÇLA BÖYLE BİR ZİYARET YAPILDI ANLAMIŞ DEĞİLİM

MHP İl Başkanı Enez Kaplan’ın MHP Tekirdağ Milletvekili adayı Hakan Özgül ile birlikte Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak’ı ziyaretine de değinen Mustafa Ordu, “MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel ve mevcut vekil Bülent Belen, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak’tan randevu talep ettiler ancak Koçak kendilerine randevu vermedi. Buna rağmen İl Başkanı Koçak’ı ziyaret etti. Ne amaçla böyle bir ziyaret yaptığını anlamış değilim. Türk Metal Sendikası geçmişten bu yana MHP ile bağları kuvvetli bir sendika. Ancak son yıllarda AKP’nin temayül yoklamalarında Türk Metal’e de görüş sorması ve CHP ile MHP’nin STK’ların AKP safına çekilmesine göz yumması durumu bu hale getirmiştir” dedi.

ÇERKEZKÖY HALKINI MİTİNGE DAVET ETTİ

Mustafa Ordu konuşmasının sonunda ise, 1 Haziran Pazartesi günü Tekirdağ’da yapılacak olan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de katılacağı mitinge tüm Çerkezköy halkını davet etti. 


Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.