Ordu: Tacizcilerle, rantçılarla aynı yerde olmayız

Gerçekleştirdiği basın açıklamasında gündemi değerlendiren Çerkezköy’ün duayen siyasetçilerinden Mustafa Ordu, önemli açıklamalarda bulundu. Hakkında çıkan, ‘AKP İlçe Başkanlığı teklif edildi’ söylentilerine de değinen Ordu; “Tarafıma resmi bir teklif yapılmış değil ancak AKP Genel Merkezinde yönetici kadrosunda bulunan bir isim sözlü olarak böyle bir teklifte bulundu. Ben de kendisine, ‘Milletin yararına olacak her görevi seve seve yaparım ancak hırsızın, arsızın, yolsuzun ve tacizcinin olduğu bir teşkilatta kesinlikle görev almam’ dedim” diye konuştu. AKP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nın başarısız olduğunu ve görevden alınacağını da iddia eden Ordu; “Bu teşkilatın başındaki şahıs zaten partili falan değil. Bugüne kadar da ağzından Çerkezköy’ün faydasına olacak tek kelime çıkmadı” ifadelerini kullandı

Ordu: Tacizcilerle, rantçılarla aynı yerde olmayız
29 Mayıs 2017 Pazartesi 13:22

ARTIK HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK
16 Nisan’da yapılan referandumu değerlendiren Ordu; “Referandumda alınan sonucun ardından ülkede bambaşka bir döneme girildi. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın AKP Genel Başkanı olmasının ardından artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Başkanlık süreci fiili olarak başlamış durumda. Benim tahminim, Sayın Erdoğan, özellikle Trakya gibi ‘Hayır’ın önde olduğu yerlerdeki teşkilatlarda ciddi revizyona gidecek. Başarısız teşkilatlar değişecek” dedi.
AKŞENER ALTERNATİF OLMUŞTUR
Referandum sürecinin en başarılı ismi olarak Meral Akşener’i işaret eden Ordu; “Referandum süreci bizlere, ülkede AKP iktidarına karşı alternatif olarak Meral Akşener’in olduğunu gösterdi. Akşener gerek tecrübesi, gerekse bilgi ve birikimiyle ülkeyi yönetecek kapasitesinin olduğunu tüm kamuoyuna kanıtlamış oldu” diye konuştu.
1 OY BİLE ÇOK ÖNEMLİ
Eskiden yüzde 30 oy alan bir partinin iktidara gelebildiğini hatırlatan Ordu; “Başkanlık sisteminin ardından ülkeyi yönetecek kişinin yüzde 50’nin üzerinde oy alması gerekiyor. Artık sistem eskisi gibi değil. Bundan sonra yapılacak olan Başkanlık seçimlerinde 1 oy bile çok önemli olacak” ifadelerini kullandı.
'EVET' CEPHESİ BAŞARISIZ OLDU
Tekirdağ’da ‘Evet’ cephesinin, yani AKP ve MHP Teşkilatlarının başarısız olduğunu iddia eden Ordu; “Referandum sonuçları gösteriyor ki ‘Evet’ cephesi Tekirdağ’da başarısız olmuştur. Alınan oylar teşkilatların değil, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başarısıdır. Bu nedenle özellikle AKP Teşkilatlarında ciddi bir revizyon süreci yaşanacaktır” şeklinde konuştu.
ŞİFAYEN TEKLİF EDİLDİ
Basın mensupları tarafından yöneltilen, ‘Şahsınıza AKP İlçe Başkanlığı teklif edildiğine dair söylentiler var’ sorusunu da yanıtlayan Ordu; ““Tarafıma resmi bir teklif yapılmış değil ancak AKP Genel Merkezinde yönetici kadrosunda bulunan bir isim sözlü olarak böyle bir teklifte bulundu. Ben de kendisine, ‘Milletin yararına olacak her görevi seve seve yaparım ancak hırsızın, arsızın, yolsuzun ve tacizcinin olduğu bir teşkilatta kesinlikle görev almam’ dedim” diye konuştu.
ÇERKEZKÖY TEŞKİLATI GÖREVDEN ALINACAK
AKP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nın başarısız olduğunu ve görevden alınacağını da iddia eden Ordu; “Bu teşkilatın başındaki şahıs zaten partili falan değil. Bugüne kadar da ağzından Çerkezköy’ün faydasına olacak tek kelime çıkmadı” ifadelerini kullandı.
BEN OLSAM TERMİK SANTRAL YAPILMAZDI!
Kendisinin iktidar partisi ilçe başkanı olduğu dönemlerde Çerkezköy’e birçok hizmet getirdiğini ifade eden Ordu; “Bizim dönemimizde kısıtlı imkanlara rağmen Devlet Hastanesi, Meslek Yüksekokulu, Anadolu Lisesi, Sağlık Ocakları gibi birçok hizmeti Çerkezköy halkına kazandırdık. Ancak mevcut AKP Teşkilatı bugüne kadar Çerkezköy’ün faydasına bir hizmette bulunamadı. Ben iktidar partisi ilçe başkanı olsam Saray yolu 10 kere tamamlanmıştı. Diş hekimliği fakültesini de Çerkezköy’e kazandırmıştım. Hepsinden önemlisi de Termik Santralin yapımına kesinlikle izin vermezdim” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çoşkun - 7 yıl önce
Vahap beeyyy yalan atmaaa yiyin yiyebildiniz kadar herkez biliyor neyin ne olduğunu cok basit ve sanki onsanlarla dalga gecer gibi cevap.yazık o arkadaşı cıkarlarınız icin işten cıkarmışınız. Neyse savcı bilir size ne yapıcağını.
Misafir Avatar
:) - 7 yıl önce @Çoşkun
Verdinmi savcıya? vermedinse senden namerdi şerefsizi yok buyur ver.