Ordulular 3 Vekili birden ağırladı

Tekirdağ AKP Milletvekilleri T. Ziyaeddin Akbulut ve Özlem Yemişçi ile beraber Çerkezköy Ordulular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden Ordu AKP Milletvekili Mustafa Hamarat, “Dernekçilik aslında ‘Ben’ anlayışını bitirip, hemşerilerinin yardımına koşan ve çevresindekilere faydalı olmak demektir” açıklamasında bulundu

Ordulular 3 Vekili birden ağırladı
21 Ekim 2014 Salı 07:55

Çerkezköy Ordulular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği hafta sonu AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Ziyaeddin Akbulut ve Özlem Yemişçi’yi ağırladı. Ordulular Derneği’ne misafir olan AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, “Dernekçilik kolay bir iş değildir. Burada ki düşünce artık ben kavramından çıkıp hemşerilerime ve çevreme faydalı olayım anlamına geliyor. Aynı zamanda dernekçilik sosyal faaliyetin yanı sıra bereketli bir faaliyettir” dedi.

AKP TAM KADRO ZİYARETTE YER ALDI
Haftasonu saat 13:00’da Çerkezköy Ordulular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyarette bulunan AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat’a, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Ziyaeddin Akbulut ve Özlem Yemişçi, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil ve Belediye Meclis Üyeleri eşlik ettiler.

TEŞEKKÜR ETTİ
Ziyaret programının açılış konuşmasında Çerkezköy Ordulular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nevzat Soytürk, derneklerini ziyaret eden vekillere teşekkür ederken, “Derneğimize hoş geldiniz sizleri burada görmekten mutluluk duyduk” dedi.

DAHA ÖNCEDEN FIRSATIMIZ OLMADI
Dernek Başkanı Nevzat Soytürk’ün konuşmasının ardından söz alan AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, ziyaretinde bulunduğu hemşerilerine daha önceden ziyaretlerine yoğunluktan dolayı gelemediğini ifade etti. Hamarat, “Yanımda iki tane vekil arkadaşım var kendileri ile çok sıkı dostluk içindeyiz bugün burada onlarla beraber kendi hemşerilerimle bir arada bulunmaktan çok mutluyum. Türkiye geneli çok yoğun bir dernekçilik anlayışı var. Dernekçilik aslında ‘Ben’ anlayışını bitirip, hemşerilerinin yardımına koşan ve çevresindekilere faydalı olmak demektir” dedi.

BÜYÜK CESARETTİR
Dernek kurmanın büyük cesaret olduğunu kaydeden Ordu Milletvekili Hamarat, “Dernekçiliğin nasıl işlediğini bilirim gerçekten zor bir faaliyettir. Dernekçilik başkalarına üstünlük taslamak değil, başkalarından geri kalmamaktır. Aynı zamanda dernekçilik sosyal faaliyetin yanı sıra bereketli bir faaliyet ve hayırlı işlerin bir parçasıdır” ifadelerini kullandı.

DESTEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
Vekil Mustafa Hamarat, hemşerilerine partilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür ederken, “Bizim genel yapımızda bu var destek veren, vermeyen herkese teşekkür ediyoruz. Türkiye’nin 10 yılına yayılan sorunlarının artık ortadan kalktığını görüyoruz. Siyaset yapmak kavga etmek değildir biz bu anlayışı artık her kesime getirdik ve siyasetin hizmet etmek olduğunu 12 yıllık iktidarımızla gösteriyoruz” dedi.

EN BÜYÜK SERMAYEMİZ BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZDİR
En büyük sermayelerinin birlik ve beraberlik olduğunu da sözlerine ekleyen Hamarat, “Sizlerin verdiği destek ile ayakta duruyoruz. Eğer sizlerin destekleri olmasaydı bizde başkaları gibi yalanlara, entrikalara düşebilirdik. Bu memleket hepimizin birlikte sahip çıkacağız” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.