Ordulular iftar sofrasında bir araya geldi

Çerkezköy Ordulular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından geleneksel hale getirilen Ramazan İftarı bu yıl da Dernek binası önünde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Ordulular iftar sofrasında bir araya geldi
27 Haziran 2016 Pazartesi 16:27

KATILIM OLDUKÇA YOĞUN OLDU
 
Çerkezköy Ordulular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri bu yılda düzenlenen İftar sofrasında bir kez daha bir araya geldiler. Dernek binası önünde düzenlenen iftar programına Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ile İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, Türkiye Beyaz Ay Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Adnan Şahin, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay, Ak Parti İlçe Eski Kadın Kolları Başkanı ve Ordulular Derneği yönetim kurulu üyesi Nuran Yeşil, Ordulular Derneği Eski Başkanları Rahmi Uzun ile Beytullah Coşkun ile çok sayıda Ordulu ve Çerkezköy halkı katıldı.
 
CANI GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM
 
Ordulular Derneği Başkanı Soner Öztürk, Eski Dernek Başkanları Beytullah Coşkun ve Rahmi Uzun ile birlikte tüm davetlilerle yakından ilgilendiler. Okunan ezanın ardından oruçlar açılırken, yapılan yemek duasının ardından konuşan dernek Başkanı Soner Öztürk, iftar programına icabet eden tüm davetlilere teşekkür ederek, “birlik beraberlik içinde her yıl düzenli olarak düzenlediğimiz iftar yemeğimizi önümüzdeki yıllarda da devam ettireceğiz. Davetimizi kırmayarak iftar programımıza katılan herkese canı gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
SOHBET EŞLİĞİNDE ÇAY İÇTİLER
 
İftar programının ardından protokol üyeleri dernek binasında yeniden bir araya gelerek sohbet eşliğinde çaylarını içtiler. Dernek Başkanı Soner Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra misafirlerini kapıya kadar uğurladı.
 
Haber: Feyza İşcan Avcılar
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.