Ordululardan Mandalı’ya tam destek ​

Çayırkent eski Belediye Başkanı ve Korgan eski Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aha, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı ziyaret ederek 31 Mart’ta gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Seçimlerinde başarılar diledi ve desteklerinin Başkan Mandalı’dan yana olduğunu ifade etti

Ordululardan Mandalı’ya tam destek ​
07 Şubat 2019 Perşembe 10:40

TERAS KAFE’DE BİR ARAYA GELDİLER
Kapaklı Belediyesi Teras Kafe’de gerçekleşen buluşmaya Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Çayırkent eski Belediye Başkanı ve Korgan eski Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aha, TESKİ Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Feyzi Ünal, Kapaklı Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Temel Büyükkeskin ile çok sayıda Ordulu vatandaş katıldı.

DESTEKLERİNİ AÇIKLADILAR
Ziyarette Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya 31 Mart’ta gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Seçimlerinde başarılar dileyen ve desteklerinin Başkan Mandalı’dan yana olduğunu ifade eden Halil İbrahim Aha’nın konuşmalarının ardından Kapaklı Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri Aha’yı dakikalarca alkışladı.

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ
Ziyaretten ve desteklerinden dolayı Ordulu vatandaşlara teşekkürlerini ileten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Ülkemizin dört bir yanından gelen vatandaşlarımızla burada birlik ve beraberlik içerisinde yaşıyoruz. Ordulu vatandaşlarımız da mozaiğimizin bir parçasını oluşturuyor ve bize ayrı bir değer katıyor. Biz büyük bir aileyiz.” ifadelerini kullandı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.