Orduluların yeni yönetiminden ziyaret ​

Kapaklı Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Temel Büyükkeskin ve Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı makamında ziyaret etti

Orduluların yeni yönetiminden ziyaret ​
30 Ocak 2019 Çarşamba 09:29

DERNEKLERİMİZİN YANINDAYIZ
Misafirlerini, Kapaklı Belediyesi Başkanlık Makamında ağırlayan Başkan Mandalı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “81 ilden vatandaşımızın bulunduğu kültür mozaiği Kapaklımızda dostça, kardeşçe, birlik ve beraberlik içerisinde yaşıyoruz. Hemşehri derneklerimiz gerçekleştirdikleri etkinliklerle vatandaşlarımıza farklı kültürleri tanıtıyor ve İlçemizin kültürel zenginliğini bir adım daha ileri taşımamızda büyük rol oynuyor. Bizler de bu kapsamda derneklerimize elimizden geldiğince destek olmaya gayret gösteriyoruz. Güzel ülkemizin 81 ilinden gelen vatandaşlarımızla birlikte bizler büyük bir aileyiz” diye konuştu.

HAYIRLI UĞURLU OLSUN
Başkan Mandalı ayrıca, geçtiğimiz ay gerçekleştirilen 7. Olağan Genel Kurul Toplantısında seçime tek listeyle girerek başkan seçilen Kapaklı Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Temel Büyükkeskin ve Dernek Yönetim Kurulu Üyelerine başarılar dileyerek, yeni yönetimin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

YEREL SEÇİMDE BAŞARILAR DİLEDİ
Kendilerini makamında ağırladığı için Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya teşekkürlerini sunan Kapaklı Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Temel Büyükkeskin, “Öncelikle bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yakın zamanda 7. Olağan Genel Kurul Toplantımızı gerçekleştirdik, yeni yönetimimizi oluşturduk ve sizleri ziyaret etmek istedik. Derneğimize ve Kapaklı’da faaliyet gösteren diğer sivil toplum kuruluşlarına yapmış olduğunuz yardımlardan dolayı teşekkür ediyor, 31 Mart’ta gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Seçiminde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

NUTUK, TÜRK BAYRAĞI VE HATIRA FOTOĞRAFI HEDİYE ETTİ
Ziyaretin sonunda Kapaklı Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Temel Büyükkeskin ve Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan İrfan Mandalı’ya çiçek takdim ederken; Mandalı da Dernek Üyelerine Nutuk, Türk Bayrağı ve çektirdikleri hatıra fotoğraflarını hediye etti.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.