Orim camdan özel eğitim sınıfı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Schott Orim cam fabrikası tarafından Raif Dinçkök Ortaokulu’nda ‘Özel eğitim sınıfı’ oluşturuldu. 9 aktif öğrencinin eğitim göreceği sınıfın açılış töreninin ardından davetliler sınıfı gezerek emeği geçen firma yetkililerine teşekkür ettiler

Orim camdan özel eğitim sınıfı
26 Mayıs 2016 Perşembe 16:42

ÖZEL SINIF İÇİN AÇILIŞ DÜZENLENDİ

Türkiye’nin önde gelen firmalarından olan Schott Orim Cam fabrikası tarafından ‘Özel Eğitim sınıfı’ oluşturuldu. Raif Dinçkök Ortaokulu’nda oluşturulan sınıf için düzenlenen açılış törenine Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yusuf Hayri, Okul Müdürü Nesim Bozkurt, Schott Orim Cam Genel Müdürü Hakan Gerdan, Schott orim Cam İnsan Kaynakları Müdürü Özlem Sular, Proje Sorumlusu Elçin Ünal, Mali İşler Müdürü Vedat Oyman, Okul Müdürleri, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.

DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK

Açılış öncesinde konuşan Schott Orim Cam Genel Müdürü Hakan Gerdan, “Bizim yaptığımız karınca kararınca küçük bir hamledir. Aslında bu bir başlangıç örnek olmaya devam edeceğiz. Diğer şirketlerde bu tür katkılarda bulunurlarsa daha güzel olacak ve bu sayede de bulunduğumuz ortam, sosyal çevre çok daha iyi gelişir. Hayırlısı olmasını temenni ediyorum. Eğitim her zaman çok önemli ve desteklerimize devam edeceğiz” dedi.

FİRMA YETKİLİLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Hakan Gerdan’ın ardından konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan ise, “Okullarımızın sosyal sorumluluk projesi kapsamında destekleriyle hem paydaşların artması hem de yapılan çalışmaların karşılıklı duyurulması bizim için önemli çalışmalardır. Özel eğitim sınıflarının bu alanda seçilmiş olması, biraz daha dikkat çekme ve farkındalık yaratma adına da farklı bir çalışmadır. Firma yetkililerine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

EĞİTİME DESTEK OLMALARINI ÖNEMSİYORUZ

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ise, emeği geçenlere teşekkür ederek, “Sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde bu projeyi gerçekleştirdikleri için firma yetkililerine teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın daha iyi yetiştirilmesi adına elimizden geleni yapıyoruz. Onlara sahip çıkmak birinci görevimizdir. Kamuların yanında özel sektöründe eğitime destek olmalarını önemsiyoruz. Hayırsever kişi ve kuruluşların gerek okul yaptırımı gerekse bu şekilde fiziksel mekanların iyileştirilmesi ve eğitim kalitesinin artırılması adına katkılarından dolayı teşekküre diyoruz” açıklamasında bulundu.

HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ ETTİ

Kaymakam Kubilay konuşmasının sonunda ise, “Eğer eğitim de marka kent olmak istiyorsak kamu değil özel sektöründe katkı sunması çok güzel bir davranış olacaktır. Katkıların devam etmesini bekliyorum. Binlerce kişi çalıştıran Türkiye de ilk beş yüze giren ve dünya çapında büyük fabrikalar var ve onların da katkı sağlayacaklarını umut ediyor, özel eğitim sınıfının hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

9 AKTİF ÖĞRENCİ EĞİTİM GÖRECEK

Yapılan konuşmaların ardından Okul yönetimi tarafından hazırlatılan plaketi Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Schott Orim Cam Genel Müdürü Hakan Gerdan’a takdim etti. Sınıfın gezilmesinin ardından da gecikmeli de olsa son olarak açılış kurdelesi kesildi. Schott Orim Cam tarafından oluşturulan özel eğitim sınıfının öğretmenliğini Meryem Sevin yaparken, sınıfta aktif olarak 9 öğrenci eğitim-öğretim görecek.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.