Orion yılbaşı kartpostallarıyla sürpriz yapın

Orion, bu yılbaşında sevdiklerinize nostaljik bir sürpriz yapmanız için sizi Sevgi Postanesi’ne bekliyor. Çocukluk hatıralarımızda kalan yılbaşı kartpostalları, tekrar Orion’da hayat buluyor.

Orion yılbaşı kartpostallarıyla sürpriz yapın
18 Aralık 2014 Perşembe 17:38

 Yılbaşını bu yıl farklı bir sürprizle kutlamak isteyenler Orion’daki Sevgi Postanesi’ne gidebilir. 15 Aralık Pazartesi günü açılan Sevgi Postanesi’nde, yılbaşı için Orion’a özel tasarlanmış kartpostallar bulunuyor. Beş farklı tasarıma sahip kartpostallardan birini seçerek siz de sevdiğiniz bir kişi için yeni yıl dileklerinizi yazabilir, alanda yer alan posta kutusuna atarak gönderebilirsiniz.

31 ARALIK TARİHİNE KADAR AÇIK

Katılımın ücretsiz olduğu bu etkinlikte yılbaşı kartpostalı göndermek isteyenlerin tek yapması gereken, Orioncard’larını Sevgi Postanesi görevlisine göstermek. Orioncard’ını görevliye gösteren herkes, hiçbir ücret ödemeden bu etkinliğe katılabilir. Sevgi Postanesi, 31 Aralık gününe kadar Orion’da alt kattaki etkinlik alanında açık olacak ve kutlama kartı göndermek isteyenleri kabul edecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.