Orman Haftası kutlanıyor

Tekirdağ Orman İşletme Müdürlüğü Orman Haftası etkinlikleri çerçevesinde Muratlı Yukarısırt köyünde düzenlenen Yavuz Sultan Selim Han Ormanı'nda fidan dikimi töreni, orman haftası dolayısıyla düzenlenen şiir yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi

Orman Haftası kutlanıyor
29 Mart 2013 Cuma 08:13

Fidan dikme programına Vali Vekili Mustafa Işık, Garnizon Komutanı Tuğ. Gen. Ömer Faruk Küçük, Belediye Başknaı Op. Dr. Adem Dalgıç, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Kambur, Muratlı Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Kapaklı Belediye Başkan Vekili Ali Bayhan, Kent Konseyi Başkanı Levent Gündoğdu, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Çiğdem Koncagül, Belediye Meclis Üyesi Bayram Başelma, Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, İl Müftüsü Mahmut Gürlen, Orman İşletme Müdürlüğü görevlileri ve çok sayıda davetli fidan dikme ve orman haftası kutlama etkinliklerine katıldılar.
AĞAÇ SEVGİSİ ÖNEMLİ
Etkinlikte liseler arası “Ağaç Çocuk Gibidir, Geleceğin Teminatıdır” sloganıyla yapılan afiş yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi. Ayrıca Tekirdağ'da bazı yerlerde hatıra ormanı düzenleyen kurum ve firma temsilcilerine plaketler verildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Orman Haftası dolayısıyla Tekirdağ Orman İşletme Müdürü Mehmet Uzun bir konuşma yaparak, ağaç sevgisinin ne kadar önemli olduğunu, ormanlarımızı ve ağaçlarımız korumamız gerektiğini ve çocuklarımıza da bu sevgiyi aşılamamız gerektiğini anlattı.
Yukarısırt Köyü sınırları içinde düzenlenen Yavuz Sultan Selim Han Ormanı ile ilgili Köy Muhtarı Şerif Yıldırım, Muratlı Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr.  Adem Dalgıç, Vali Vekili Mustafa Işık, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yaptılar bu güzel düzenlemede emeği geçenleri kutladılar.
 Etkinlikte ayrıca Orman Haftası nedeni ile düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol tarafından verildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.